Με τη συλλογή συσκευασμένων τροφίμων από τις δωρεές των Ηρακλειωτών και όχι μόνο, η επιχείρηση \”Green Days\” θα προσπαθήσει να βοηθήσει τις άπορες οικογένειες της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου.

Η αξιέπαινη αυτή προσπάθεια θα ξεκινήσει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και η αναγγελία της αποτελεί ευγενική πρωτοβουλία αναγνώστη του Flashnews.gr όπου μας δημοσιοποιεί τη συγκεκριμένη δράση αυτής της επιχείρησης, μέσα βεβαίως από την συμβολή όλων, μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία, αφού κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη και πολύτιμη.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του αναγνώστη μας Πιλαφτσή Παναγιώτη:

Διανύουμε μια περίοδο ημερών αγάπης. Όπως κάθε χρόνο, τις ημέρες των Χριστουγέννων μα και της Πρωτοχρονιάς, άλλοι κάνουνε δώρα, άλλοι διασκεδάζουν ακατάπαυστα, μα άλλοι βιώνουν τον προσωπικό τους Γολγοθά.

Οι επιταγές των καιρών, έχουν φέρει αρκετούς από τους συμπολίτες μας στα όρια της οικονομικής εξαθλίωσης. Γι\’αυτό τον λόγο, ανακαλύπτοντας μια κίνηση ενός φίλου και συμπολίτη μου, ζήτησα βήμα σε αυτήν εδώ την ιστοσελίδα, ώστε να μοιραστώ αυτή την αξιέπαινη κίνηση με όλους εσάς που διαβάζετε αυτό το άρθρο.

Ο Μαρίνος Σαμαρίτης, γνωστός επιχειρηματίας της πόλης, για το κοινωνικό του έργο και την ανάμειξη του με τα κοινά, σε συνεργασία με το προσωπικό και τους λοιπούς συνεταίρους της επιχείρησης \”Green Days\”, από Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, συλλέγουν στο κατάστημα τους, συσκευασμένα τρόφιμα για τις άπορες οικογένειες

Πλέον, τίποτα δεν είναι περιττό και σίγουρα αυτό που εμείς δεν θεωρούμε αναγκαίο, για κάποιον άλλο συνάνθρωπο έχει καταλυτική σημασία.

Τέλος, οτιδήποτε συγκεντρωθεί, θα δοθεί στις άπορες οικογένειες της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου.

Δεν θα σας κουράσω άλλο, συγχαρητήρια σε όλους που υλοποίησαν αυτή την κίνηση ανθρωπιάς και αγάπης και καλώ όλους εσάς να βοηθήσουμε σε αυτήν. Γιατί σίγουρα, όλοι μπορούμε να συνδράμουμε και να δώσουμε στις γιορτινές μέρες, τον καλύτερο μας εαυτό.

Καλά Χριστούγεννα και με το καλό το νέο έτος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook