Με επίσημη ανακοίνωσή του που έστειλε στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ/ΕΠΟ, ο Α.Ο. Χανίων διαμαρτυρήθηκε έντονα για την διαιτησία του αγώνα με τις Πιερίδες Μούσες.

Οι άνθρωποι της Κρητικής ομάδας ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένοι με τις αποφάσεις του κ. Καρατέρπου, θεωρώντας ότι αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα και υπήρξε συμπεριφορά τέτοια που να αποθαρρύνει όσους είχαν την πρόθεση να ασχοληθούν σοβαρά με το γυναικείο ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Χανίων αναφέρει:

«Αξιότιμοι κύριοι,
Λυπούμαστε βαθύτατα που επικοινωνούμε μαζί σας γραπτώς, για να διαμαρτυρηθούμε για την διαιτησία του αγώνα του πρωταθλήματος της Γ\’ Εθνικής γυναικών, Πιερίδες Μούσες – Α.Ο.Χανιά (3-3).

Θεωρούμε ότι είναι αμαρτία και άδικο, τόσο οι τεράστιες προσπάθειες που καταβάλουμε, πρώτα εσείς αλλά και οι ομάδες, για να αναδείξουν το γυναικείο ποδόσφαιρο, να απαξιώνονται και να ποδοπατούνται από τέτοιους \”ανθρώπους\”. Τον κύριο αυτόν τον θεωρούμε υπεύθυνο για αλλοίωση αποτελέσματος – που δεν μας ενοχλεί και τόσο – αλλά τα σφυρίγματα και η συμπεριφορά του αποθαρρύνουν, προσβάλλουν, υποτιμούν και εκνευρίζουν όλους όσοι ασχολούνται με το άθλημα.

Παρακαλούμε πολύ όπως μεριμνήσετε για το θέμα ώστε να αποφευχθούν περιστατικά και γεγονότα αντίθετα με το αθλητικό πνεύμα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook