Σπύρος Θεοδωρίδης. Το όνομά του έγινε γνωστό καθώς κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ στο Master Chef της Ιταλίας. Ο έλληνας σεφ αποκάλυψε στην εφημερίδα Espresso ότι «έχασε τη δουλειά του για να λάβει μέρος στο παιχνίδι».

«Θα βγάλω ένα βιβλίο με συνταγές που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο. Ακολούθως θα πάω σε εστιατόριο στο Τορίνο και στη συνέχεια στο Λονδίνο, όπου ένας από τους κριτές θα ανοίξει εστιατόριο και μου πρότεινε να πάω κοντά του» αποκάλυψε στην εφημερίδα ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εργαστεί στην Ελλάδα, αποκαλύπτοντας την αγάπη του για την Ύδρα, την οποία και επισκέπτεται συχνά!

\"\"

«Πάντα δούλευα πάρα πολύ. Άμα υπάρχει θέληση όλα γίνονται», εξομολογήθηκε ο Σπύρος, που έχασε τον πατέρα του λίγο αφότου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα με την γιαγιά και την αδερφή του, αφού η μητέρα του -όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα- έκανε καινούργια οικογένεια.
Ο 23χρονος Master Chef -που βρέθηκε στην Ιταλία ακολουθώντας τον σύντροφό του, Μάρκο- εξομολογείται πως μπήκε στην κουζίνα πρώτη φορά στα 14 του, αλλά… δεν θυμάται ποιό ήταν το πρώτο φαγητό που έφτιαξε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook