Με δύο κιλά ακατέργαστης κάνναβης συνελήφθησαν χθες ένας 37χρονος Αλβανός και ένας 50χρονος Ρεθυμνιώτης από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου.

Ειδικότερα, ύστερα από αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου ότι, οι ανωτέρω συλληφθέντες κατέχουν και διακινούν μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Χθες το απόγευμα οργανώθηκε επιχείρηση όπου, αστυνομικοί προσποιούμενοι τους υποψήφιους αγοραστές ήρθαν σε επαφή με τους συλληφθέντες και επετεύχθη η συμφωνία αγοράς ποσότητας κάνναβης βάρους δύο (2) κιλών, έναντι του χρηματικού ποσού των έξι (6.000) χιλιάδων ευρώ.

Αφού πήγαν σε άλλο καθορισμένο σημείο για την παραλαβή της συμφωνηθείσας ποσότητα κάνναβης, κατά την διαδικασία της παραλαβής, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ανωτέρω 37χρονο. Ο 50χρονος συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς, στο Ρέθυμνο.

Ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν, μαζί με τρία κινητά τηλέφωνα και ένα Ι.Χ.Ε όχημα ιδιοκτησίας του 50χρονου, που χρησιμοποιούσαν για τη μεταφορά και πώληση των ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook