Τι και αν πλησιάζουν οι γιορτές, το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα φαίνεται ότι δεν έχει αγγίξει την Apple και την Samsung, με τις δύο εταιρείες για άλλη μια φορά να δίνουν ραντεβού σε δικαστική αίθουσα. Εκεί, λοιπόν, που πριν λίγες μέρες η Samsung, είχε αποσύρει μία αίτηση για απαγόρευση κυκλοφορίας του iPhone 4S, τώρα επανήλθε δριμύτερη  με νέα αγωγή.

Οι Κορεάτες αυτή τη φορά μάλιστα επέκτειναν τον κατάλογο με τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που κατηγορούν την Apple ότι παράνομα τα εκμεταλλεύεται, με επιπλέον τέσσερα. Τα νέα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, που η Samsung υποστηρίζει ότι παραβιάζονται, περιλαμβάνει ένα ζευγάρι standard και δύο ακόμα πιστοποιητικών υποδειγμάτων χρησιμότητας, συμπεριλαμβανομένου και ενός σχετικού με τη χρήση emoticons.

Το περιφερειακό δικαστήριο του Μανχάιμ δήλωσε μετά την ακρόαση της Παρασκευής πως θα ανακοινώσει την σχετική απόφασή του στις Μαρτίου, σύμφωνα με τους αξιωματούχους της Samsung. Οι εκπρόσωποι της Apple, από την άλλη, δεν φάνηκαν πρόθυμοι να προχωρήσουν σε δηλώσεις, όμως δύσκολα θα μάθουμε περισσότερα μέχρι να τελειώσει η δίκη.

Το σίγουρο είναι ότι αυτή η δυναστεία των αγωγών δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί σύντομα, μιας και απ’ ότι φαίνεται έχει ακόμα πολύ δρόμο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook