Οι άνδρες της ιταλικής αστυνομίας προχώρησαν χθες σε επιχείρηση κατά υπεύθυνων για «σικέ» ματς της Β΄ Εθνικής κατηγορίας του ιταλικού ποδοσφαίρου αλλά και τρεις αγώνες της Α\’ Εθνικής Κατηγορίας.

Η αστυνομία εκτέλεσε δεκαεπτά εντάλματα συλλήψεως που υπέγραψε εισαγγελέας της πόλης Κρεμόνα και τα οποία εκτελούνται από τις αστυνομικές δυνάμεις της Μπολόνια, της Κρεμόνα και της Μπρέσια.

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για το δεύτερο μέρος της έρευνας \”Last Bet\” που τον περασμένο Ιούνιο είχε οδηγήσει στην σύλληψη άλλων δεκαέξι ατόμων, μεταξύ των οποίων και του πρώην παίκτη της εθνικής Ιταλίας, Μπέπε Σινιόρι.

Στους σημερινούς συλληφθέντες, σύμφωνα με την εφημερίδα Κοριέρε Ντέλα Σέρα, συμπεριλαμβάνεται και ο πρώην αρχηγός της Αταλάντα, Κριστιάνο Ντόνι. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, φέρεται να πήρε μέρος στο \”μαγείρεμα\” του τελικού αποτελέσματος τουλάχιστον τριών ματς, κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Εκτός από τον Ντόνι συνελήφθησαν και ο Λουίτζι Σαρτόρ, που έχει παίξει στην Πάρμα, την Ρόμα και την Ίντερ ο Αλεσάντρο Τζαμπερίνι (Β κατηγορία), ο Κάρλο Τζερβαζόνι της ομάδας Πιατσέντσα και ο Φιλίππο Καρόμπιο, της Σπέτσια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook