Η 24χρονη Ayla Hughes θέλει οπωσδήποτε να αποκτήσει ένα παιδί. Όμως δεν είναι τόσο εύκολο για εκείνη καθώς πρέπει να προλάβει να χάσει περισσότερα από 25 κιλά πριν… πεθάνει ο άντρας της.

Ο Ben, 28 ετών, πάσχει από χρόνια ανεπάρκεια οργάνων και πρόσφατα οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι έχει μόλις πέντε μήνες ζωής μπροστά του!

Οι πιθανότητες του ζευγαριού να συλλάβουν φυσιολογικά είναι μία στο ένα εκατομμύριο, καθώς η Ayla έχει πολυκυστικές ωοθήκες και ο αριθμός των σπερματοζωαρίων του Ben έχει μειωθεί αρκετά εξαιτίας της φαρμακευτικής αγωγής που ακολουθεί καθημερινά επί πολλά έτη και των χειρουργικών επεμβάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί.

Η Ayla έχει χάσει ήδη 10 κιλά και προσπαθεί να χάσει και τα υπόλοιπα.

\"\"

«Τα νέα ήταν συνταρακτικά, αλλά είμαστε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι απόλυτα στον κοινό μας στόχο. Έχω ήδη χάσει περίπου 10 κιλά αλλά πρέπει να χάσω ακόμη 20. Ελπίζω να το έχω καταφέρει μέχρι τον επόμενο Μάρτιο» λέει η ίδια.

Ο Ben έχει υποβληθεί σε σειρά επεμβάσεων γιατί πάσχει από στένωση αορτής.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το Φεβρουάριο του 2007 και ένα μήνα μετά ο Ben έκανε διπλή μεταμόσχευση στην καρδιά και τους πνεύμονες.

\"\"

Πριν από ένα μήνα οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι το σώμα του απορρίπτει τα μεταμοσχευμένα όργανα.

«Σκεφτόμασταν να αποκτήσουμε παιδί τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά με όλα όσα μας συνέβησαν δεν ήμασταν απολύτως συγκεντρωμένοι σε αυτό. Και παρόλο που μπορεί να μην καταφέρω να δω το παιδί μου ποτέ, όταν θα μάθω ότι η εξωσωματική πέτυχε και η Ayla είναι καλά… δε χρειάζομαι τίποτε άλλο» είπε.

(newsbeast)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook