Χθές βράδυ στο κατάμεστο από τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» Θέατρο Παλλάς, η σοπράνο Αναστασία Ζαννή τραγούδησε για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», και χειροκροτήθηκε θερμά και διπλά: Για την έξοχη ερμηνεία της αλλά και για την ελπίδα που έδωσε στα άρρωστα παιδιά και στις οικογένειες τους, στέλνοντας με τα τραγούδια της το πανανθρώπινο μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης.

1.   Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Σάνα Ίνγκραμ- Παπαδήμου, Σοφία Ράπανου.


Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Αναστασία Ζαννή.


Την Αναστασία Ζαννή συνόδευσε η Συμφωνική Ορχήστρα των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων υπό την διεύθυνση του μαέστρου Ελευθέριου Καλκάνη και 50μελής χορωδία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συναυλία της Αναστασίας Ζαννή, πριν καταλήξει στην Αθήνα, ταξιδέψε στο Τόκιο, στην Σεούλ, στο Βερολίνο και στο Λονδίνο, σημειώνοντας παντού μεγάλη επιτυχία, και περιλάμβανε γνωστές άριες και τραγούδια που στο παρελθόν έχουν ερμηνεύσει καλλιτέχνιδες όπως η μεγάλη Ella Fitzgerald και η Mahalia Jackson.

1.   (Από αριστερά) Χριστίνα Τσατσάκη, Μελίνα Δασκαλάκη, Βίκυ Φιλίππου, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Ελένη Σαμαρά, Καίτη Βούτσελα, Πέγκυ Στραβελάκη, Κέττυ Φιλιππίδου, Όλγα Κεφαλογιάννη, Ιωάννα Γκελεστάθη.


    Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Νίκος και Αλεξία Βαρδινογιάννη

Εκτός από την Αναστασία Ζαννή, το κοινό μάγεψε και ο δεκάχρονος Αναστάσης Μερτζάνης που ερμήνευσε εκπληκτικά το τραγούδι ‘We are the children’.


1.   Βιργινία Βεντουράκη, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Χάρης Τσιμόγιαννης, Σεραφείμ Φυντανίδης.

Όπως ανακοίνωσε ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ», μέρος των εσόδων από τη συναυλία θα το διαθέσει για την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, καθώς πιστεύει ότι σήμερα περισσότερο από ποτέ, λόγω της κρίσης που πλήττει τη χώρα μας, η κοινωνική αλληλεγγύη πρέπει να είναι καθήκον και προτεραιότητα όλων μας.

1.   Σταύρος Ξαρχάκος , Μάκης Μάτσας


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η σύζυγος του Πρωθυπουργού, κυρία Σάνα Ίνγκραμ-Παπαδήμου, και πολλοί –πολλοί άλλοι. Ανάμεσά τους οι: Νίκος και Αλεξία Βαρδινογιάννη, Ζέττα και Μαρίνα Αντσακλή, Στάυρος Ξαρχάκος, Μάκης Μάτσας, Χάρης Τσιμόγιαννης, Καίτη Βούτσελα, Ιωάννα Γκελεστάθη, Μελίνα Δασκαλάκη, Άννυ Πετράκη, Κώστας και Άννα Παπαγιάννη, Πέγκυ Στραβελάκη, Ελένη Σαμαρά-Κωνσταντκάτου, Χριστίνα Τσατσάκη, Κέττυ Φιλιππίδου, Γιάννης και Βίκυ Φιλίππου, Δήμητρα Φιλίππου, Άσπα Γυφτοπούλου, Σεραφείμ Φυντανίδης,Δημητρης Ρίζος, Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, Μαρίζα Φασιανού, Γέλη Αγγελοπούλου, Νούλη Μανώλη, Όλγα Κεφαλογιάννη, κ.ά.

Την οργανωτική επιτροπή της συναυλίας αποτελούσαν οι κυρίες: Άννα Παπαγιάννη, Χριστίνα Τσατσάκη, Μελίνα Δασκαλάκη, Ιωάννα Γκελεστάθη, Ελένη Σαμαρά -Κωνσταντακάτου και Ντίνα Πριτσιβέλη.