Περίπου ένα χρόνο μετά την τελευταία εμφάνιση του διαιτητή Καλόπουλου στους αγωνιστικούς χώρους, κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο 88’ της αναμέτρησης ΑΕ Ποντίων – SKODA Ξάνθη, με στόχο τον προπηλακισμό του.

Συγκεκριμένα, λίγα δευτερόλεπτα λίγο πριν την συμπλήρωση του 88ου λεπτού, περίπου 50 κουκουλοφόροι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του 1ου ΟΑΚΑ της Κατερίνης και κατευθύνθηκαν απειλητικά προς τον διαιτητή του αγώνα, Δημήτρη Καλόπουλο.

Φορώντας κράνη και κρατώντας ρόπαλα και λοστούς στα χέρια, κινήθηκαν προς το κέντρο του γηπέδου, πιάνοντας στον… ύπνο τους άνδρες της αστυνομίας που βρίσκονταν στο στίβο του γηπέδου.

Έστω και μετά το πρώτο ξάφνιασμα, η αντίδρασή τους είχε ως αποτέλεσμα να μην κατορθώσουν οι κουκουλοφόροι να χτυπήσουν τον Έλληνα διαιτητή, ο οποίος φανερά τρομοκρατημένος παρακολούθησε το κυνηγητό που εξελίχθηκε στη συνέχεια. Οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να συλλάβουν έναν εκ τους συμμετέχοντες στην… επιδρομή κατά του Καλόπουλου, ενώ ο δεύτερος που \”πιάστηκε\”, κατόρθωσε τελικά να ξεφύγει, αφού οι… σύντροφοί του ξαναμπήκαν στο στίβο του γηπέδου για να τον απελευθερώσουν. Και τα κατάφεραν…

Το περιστατικό της εισβολής των κουκουλοφόρων έγραψε ο Δημήτρης Καλόπουλος, μετά το τέλος του ματς, στο φύλλο αγώνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook