Με μια προπόνηση που έκαναν την Τρίτη το απόγευμα στο γήπεδο της Ομόνοιας Σίνδου λίγα χιλιόμετρα έξω από την Θεσσαλονίκη οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αυριανή (3.30μ.μ) αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες για την 4η φάση της διοργάνωσης.

Στην προπόνηση, πήραν μέρος όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή και το ευχάριστο για τον Καραγεωργίου είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, πέραν αυτών που έμειναν εκτός αποστολής. Ο τεχνικός του Εργοτέλη μιλώντας στους παίκτες του για την αναμέτρηση της Τετάρτης, τόνισε ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σοβαροί, καθώς ο Πανσερραϊκός είναι μια δυνατή και ικανή ομάδα.

Ο Εργοτέλης πάντως δεν πάει αδιάβαστος στις Σέρρες καθώς άνθρωπος της ομάδας βρέθηκε την Κυριακή στο Μάλεμε και παρακολούθησε από κοντά τον Πανσερραϊκό στην αναμέτρηση που έδωσε με τον Πλατανιά.

Ως γνωστών ο Εργοτέλης βρίσκεται στη Μακεδονία με τους: Καβουσάκη, Πίρσον, Τζανακάκη, Χίμπλινγκερ, Γιαλούση, Σασιασβίλι, Σαρρή, Βίσιο, Χαντί, Ολίσε, Σίλβα Ζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Φραγκουλάκη, Μπέτο, Κυριακίδη, Κατσικοκέρη, Λεάλ, Ρέντζα και Καρέλη.

* Η διοίκηση του Εργοτέλη με ανακοίνωσή της: «Ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση της Ομόνοιας Σίνδου για τη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook