Μετά από 31 χρόνια χρόνια γάμου πήραν διαζύγιο οι γονείς της Μπιγιονσέ, Τίνα και Μάθιου Νόουλς. Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε στο δικαστήριο του Τέξας τον περασμένο μήνα -δύο χρόνια αφότου η Τίνα έκανε αίτηση διαζυγίου. Το ζευγάρι χώρισε το 2009 μετά την αποκάλυψη ότι ο Μάθιου είχε αποκτήσει ένα παιδί εκτός γάμου.

Σύμφωνα με το νομικά έγγραφα, η 57χρονη Τίνα ισχυρίστηκε ότι ο γάμος δεν μπορούσε να προχωρήσει λόγω αντίθεσης των δύο προσωπικοτήτων, γεγονός το οποίο \”αποκλείει κάθε ενδεχόμενο επανασύνδεσης\”. Η Τίνα έκανε την αίτηση ακριβώς ένα μήνα αφότου κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο 60χρονος Μάθιου επρόκειτο να αποκτήσει ένα παιδί με την ηθοποιό Αλεξάντρα Γουάιτ.

Η 40χρονη Γουάιτ έφερε στον κόσμο το γιο τους, Νίξον, τον Φεβρουάριο του 2010, μετά από 18 μήνες σχέσης με τον Μάθιου. Παρότι εκείνος αρχικά αρνήθηκε ότι είναι ο πατέρας, ένα τεστ DNA απέδειξε το αντίθετο.

Τον περασμένο Μάρτιο, η Μπιγιονσέ διέκοψε τη συνεργασία της με τον πατέρα της, ο οποίος ήταν μάνατζέρ της από τότε που εκείνη έκανε τα πρώτα της βήματα με τις Destiny\’s Child, όμως τόνισε ότι δεν αυτό δεν επηρέασε την προσωπική τους σχέση ως πατέρα με κόρη. Η 25χρονη αδερφή της Μπιγιονσέ, Σολάνζ είναι επίσης διαζευγμένη από το 2007 και έχει έναν 7χρονο γιο, τον Ντάνιελ.

\"http://hiphopwired.com/wp-content/uploads/2011/12/87ee628d-a642-93d9-6c0b-b81ce2fd70c6-msc_fb_Bey_Tina_and_Matt_DIL_rele.jpg\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook