«Διανύω μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή. Οι βαρύγδουπες εκφράσεις είναι καμιά φορά κακές. Κι επειδή είναι πάρα πολύ νωρίς, είναι μια καινούργια στιγμή της ζωής μου με έναν άνθρωπο και είναι νωρίς για να λέμε βαρύγδουπα πράγματα», δήλωσε πρόσφατα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην κάμερα του Star επιβεβαιώνοντας έτσι τη σχέση του με την Ελληνοαμερικανίδα επιχειρηματία Νικόλ Κοτόβος, με την οποία είναι μαζί τους τελευταίους δύο μήνες.
 
Ο γνωστός παρουσιαστής το περασμένο Σάββατο είχε τα γενέθλιά του και φυσικά δεν θα μπορούσε να μη τα γιορτάσει με την αγαπημένη του.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Hello», ο Γρηγόρης πέρασε το μεσημέρι του Σαββάτο από το ζαχαροπλαστείο της Νικόλ και οι δυο τους έφυγαν για ένα ρομαντικό γεύμα για δύο στο Παγκράτι. Λίγο πριν φύγουν μάλιστα από το μαγαζί ο παρουσιαστής έσβησε τα 38 κεράκια μιας σοκολατένιας τούρτας.

Όσο για τη βραδινή διασκέδαση του ζευγαριού; Οι δυο τους βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο «Διογένης Studio», όπου τραγουδά ο καλός φίλος του παρουσιαστή, Αντώνης Ρέμος, με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Δείτε φωτογραφίες από τη βραδινή έξοδο του ζευγαριού…

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook