Την ευκαιρία να ξεκουράσει αρκετούς από τους βασικούς του παίκτες και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει πολύ μέχρι τώρα θα έχει ο Νίκος Αναστόπουλος στην αναμέτρηση της Πέμπτης (4μ.μ OTE TV) με αντίπαλο την Παναχαϊκή στην Πάτρα για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι ολοκληρώθηκε την Τετάρτη το πρωί με τον τεχνικό της κρητικής ομάδας να αφήνει εκτός αποστολής αρκετά βασικά στελέχη όπως ο Κάρολ, ο Ταυλαρίδης, ο Κάλαϊτζιτς, ο Μπουλούτ, ο Σίσιτς και ο Χόρχε Λόπεθ και να παίρνει αρκετούς παίκτες που μέχρι τώρα δεν είχαν θέση στο βασικό σχήμα.

Πέρα από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Κατάϊ και Χαριτωνίδης με τον Αναστόπουλο να δείχνει ότι δεν υπολογίζει τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές για τη συνέχεια του πρωταθλήματος καθώς και ο τιμωρημένος Ζόρντι Λόπεθ.
Στην αποστολή για τον αγώνα με την Παναχαϊκή μετέχουν συνολικά 19 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής : Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Βερόν, Μάντζιος, Γαλανόπουλος, Ζορμπάς, Νύκταρης, Σουμπίινιο, Ζαχαράκης, Ουκάρ, Γεωργίου, Καμπάνταης, Παπουλής, Πίτσος, Μονιάκης, Μποντόρ, Σόουζα, Μπούρμπος, και Βάντο.

Όσον αφορά τα πλάνα για την αρχική ενδεκάδα αν και ο Νίκος Αναστόπουλος δεν άνοιξε τα χαρτιά του βάση των παικτών που είναι στην αποστολή μπορεί να γίνει μια πρόβλεψη για το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο 53χρονος τεχνικός στην Πάτρα.
Κάτω από τα δοκάρια θα επιστρέψει μετά από αρκετό καιρό ο Βεζυρίδης, στην τετράδα της άμυνας δεξιά θα είναι ο Μπούρμπος, αριστερά ο Βάντο με τους Γεωργίου και Σόουζα να καλύπτουν τις θέσεις των στόπερ. Από εκεί και πέρα στην τριάδα της μεσαίας γραμμής τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Μποντόρ με τον Βερόν , έχοντας τον Σουμπίνιο λίγο πιο μπροστά τους , ενώ στην επίθεση δεξιά θα βρίσκεται ο Παπουλής , αριστερά ο Ζορμπάς και στην κορυφή ο Μάντζιος.

Η αποστολή του ΟΦΗ μετά το τέλος του αγώνα θα επιστρέψει στην Αθήνα όπου θα διανυκτερεύσει και θα επιστρέψει στο Ηράκλειο την Παρασκευή το πρωί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook