Εφ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Super League o Μιχάλης Φραγκουλάκης την προηγούμενη εβδομάδα και αυτή δημοσιεύτηκε την Τετάρτη το μεσημέρι.
Ο 28χρονος μέσος της κρητικής ομάδας μίλησε για την πορεία και τους στόχους της ομάδας του στο πρωτάθλημα , για τις προσωπικές του φιλοδοξίες, για τα συναισθήματα του μετά από έξι χρόνια παρουσίας στον Εργοτέλη, για το Νίκο Καραγεωργίου αλλά και για το φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μιχ. Φραγκουλάκη στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League :

Για τον Εργοτέλη και τα τόσα χρόνια παρουσίας του στην ομάδα:

«Ο Εργοτέλης είναι για εμένα μια δεύτερη οικογένεια. Είναι ο έκτος χρόνος που βρίσκομαι στην ομάδα και τα συναισθήματα μου είναι πολύ δυνατά για το σύλλογο. Καθιερώθηκα και εξελίχθηκα ποδοσφαιρικά στον Εργοτέλη και είναι τιμή μου που είμαι ένας από τους αρχηγούς της ομάδας. Έχω περάσει πολύ ωραία χρόνια και οι ευχάριστες στιγμές είναι πολλές και μεγάλες. Επίσης, έχουμε περάσει και δύσκολες στιγμές, οι οποίες με έκαναν να δεθώ ακόμα περισσότερο με τον σύλλογο. Στον Εργοτέλη ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να κερδίσει ως άνθρωπος και ως αθλητής. Πιστεύω ότι τόσα χρόνια στην ομάδα έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος και καλύτερος ποδοσφαιριστής».

Για το ντέρμπι με τον ΟΦΗ:

«Δεν σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο. Είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα υπόλοιπα. Σε όλα τα παιχνίδια θέλω να κερδίζει η ομάδα μου, ο Εργοτέλης».

Για το μέλλον του:

«Έχω το μυαλό μου μόνο στον Εργοτέλη. Θέλω να συνεχίζω να αγωνίζομαι εδώ για πολλά χρόνια. Ωστόσο στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα και θα έλεγα αρκετά αμφίρροπο. Μπορείς να κερδίσεις και να χάσεις από οποιαδήποτε ομάδα. Πιστεύω ότι κατά ένα μεγάλο ποσοστό έτσι θα πάει μέχρι το τέλος. Στην κορυφή θα υπάρχει μέχρι το τέλος μεγάλο ενδιαφέρον. Το ίδιο πιστεύω για την πέμπτη θέση αλλά και για την παραμονή»

Για τον Νίκο Καραγεωργίου:

«Είναι ένα σημαντικό γεγονός και παράλληλα ασυνήθιστο για τα ελληνικά δεδομένα. Μια ομάδα που έχει ένα προπονητή για αρκετά χρόνια είναι ένα πλεονέκτημα, διότι ξέρει πρόσωπα και πράγματα και γνωρίζει τι χρειάζεται για να καταφέρει να υλοποιήσει στους στόχους».

Για τους στόχους του Εργοτέλη:

«Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για να πάμε ακόμα πιο ψηλά. Αυτό το πιστεύουμε όλοι στην ομάδα από τον πρόεδρο μέχρι και το προσωπικό. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τερματίσουμε ψηλότερα από πέρσι. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε».

Για το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο:

«Δεν σκέφτομαι κάτι συγκεκριμένο. Προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και να εκτελέσω τις οδηγίες που μου έχει δώσει ο προπονητής μου».

Για τις ακαδημίες και το μέλλον των παιδιών στην πρώτη ομάδα:

«Φυσικά και πιστεύω σε αυτό. Συγκεκριμένα, στον Εργοτέλη αγωνίζονται αρκετά παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου και κάποια αρχίζουν και καθιερώνονται. Πιστεύω ότι η ομάδα μας είναι παράδειγμα προς μίμηση για την αξιοποίηση των αθλητών που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής. Πρέπει να τους εμπιστευτούν όλες οι ομάδες, διότι είναι το μέλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook