Η χαρά των παιδιών που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» ήταν μεγάλη όταν χθες το μεσημέρι είδαν να καταφθάνουν εκεί οι Ολυμπιονίκες: Πύρρος Δήμας, Δημοσθένης Ταμπάκος, Γιώργος Σιγάλας, Ειρήνη Αϊνδιλή και Βασίλης Πολύμερος, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Βασίλης Κολλάρος και οι Πρωταθλητές Νάσος Γαλακτερός και Έρρικα Πρεζεράκου, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας ( ΕΘΝ.Ο.Α.), κύριο Ισίδωρο Κούβελο και την Διευθύντρια της ΕΘΝ.Ο.Α, κυρία Ιλεάνα Κλοκώνη.
\"\"
Από αριστερά στην πρώτη σειρά: Ειρήνη Αϊνδιλή και  Ιλεάνα Κλοκώνη. Από αριστερά στη δεύτερη σειρά:  Βίκυ Φιλίππου, Ειρήνη Τοδούλου, Μαρία Χριστοδούλου, Ισίδωρος Κούβελος, Βασίλης Πολύμερος, .Έρρικα Πρεζεράκου, Πύρρος Δήμας, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Δημοσθένης Ταμπάκος, Νάσος Γαλακτερός, Βασίλης Κολλάρος.


Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ , κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, τους υποδέχτηκε λέγοντας : « Η σημερινή σας επίσκεψη στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων, αποτελεί ξεχωριστή χαρά για εμάς, τα μέλη της «ΕΛΠΙΔΑΣ», και ιδιαίτερα για τα παιδιά και τους γονείς τους που βρίσκονται εδώ .
Είναι πολύ συγκινητικό που στο πλαίσιο του παιδαγωγικού σας προγράμματος για τη διάδοση της Αθλητικής και Ολυμπιακής Ιδέας σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας, δεν ξεχάσατε τα παιδιά που φέτος δεν μπόρεσαν να βρίσκονται στο δικό τους σχολείο, γιατί έπρεπε να δώσουν μια σκληρή μάχη για να κερδίσουν το δώρο της ζωής.
Σας συγχαίρω για την κοινωνική ευαισθησία που σας διακρίνει, σας ευχαριστώ για τη δύναμη και του κουράγιο που δίνετε σε όλους μας για να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας, και σας εύχομαι «Καλά Χριστούγεννα» και «Καλή Χρονιά» γεμάτη υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πολλές επιτυχίες στον παγκόσμιο αθλητικό στίβο».
\"\"
Από αριστερά : Δημοσθένης Ταμπάκος, Έρρικα Πρεζεράκου, Γιώργος Σιγάλας, Bασίλης Πολύμερος, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Ιλεάνα Κλοκώνη, Ειρήνη Αϊνδιλή, Νάσος Γαλακτερός, Ειρήνη Τοδούλου, Αναπληρώτρια Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», Μαρία Χριστοδούλου, διευθύνουσα νοσηλευτικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου ,  Ισίδωρος Κούβελος και  Αγάπη Ντούμου, τομεάρχης της Ογκολογικής Μοναδάς

Ο Πρόεδρος της ΕΘΝ.Ο.Α., κύριος Ισίδωρος Κούβελος την ευχαρίστησε για τα καλά της λόγια, την συνεχάρη που έφερε εις πέρας ένα τόσο μεγάλο έργο όπως ήταν η δημιουργία της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων, και για να την τιμήσει της απένειμε το μετάλλιο της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας, ενώ ο Πύρρος Δήμας της χάρισε το γούρι της ΕΘΝ.Ο.Α
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"

Η κυρία Βαρδινογιάννη τους ευχαρίστησε θερμά και πρόσφερε στον κύριο Κούβελο τους ολυμπιονίκες και τους πρωταθλητές αναμνηστικά δώρα από τον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ».

Εν συνεχεία οι επισκέπτες φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά και κρέμασαν τις ευχές τους στο δένδρο των ευχών-το χριστουγεννιάτικο δένδρο που κοσμεί την αίθουσα υποδοχής της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων, κι στα κλαδιά του αντί για στολίδια κρέμονται καρτούλες με τις ευχές μικρών και μεγάλων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook