Συμπληρώθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι στο γήπεδο των Αγίων Παρασκιών το πάζλ των 8 ομάδων που θα πάρουν μέρος στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ.

Η τελευταία ομάδα που εξασφάλισε το εισιτήριο της για τους «8» του θεσμού είναι ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης όπου έκανε περίπατο στις Αγίες Παρασκιές κόντρα στον γηπεδούχο Κόροιβο συντρίβοντας τον με 0-5.

Το σκορ άνοιξε στο 8΄ ο Μπουρσέλης με τον Λίπι να κάνει το 0-2 στο 17΄. Στη συνέχεια ο Εργοτέλης είχε δοκάρι στο 19΄ με τον Πρωτογεράκη ενώ το 0-3 για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 47΄ από προβολή του Π. Ανδρεαδάκη. Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε για τον Ερασιτέχνη Εργοτέλη στο 50΄ με τον Δωματά να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 0-4 και τον Μπουρσέλη με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 67΄να διαμορφώνει το τελικό 0-5.

Κόροιβος : Μανιουδάκης, Καλογεράκης, Μανουσάκης (76’ Πενταράκης), Μεχίλι, Λεμονάκης, Καπανταϊδάκης (78’ Παπαδάκης), Πατούνας Δ. (64 λ.τ. Καλαθάκης), Γιακουμάκης, Πακιουφάκης, Πατούνας Ν., Βυνιχάκης

Ερ. Εργοτέλης : Δερμιτζάκης, Γιαλιτάκης, Πρωτογεράκης (60’ Μαρκάκης), Καρβουνιάρης, Λουμπάκης, Άλα, Δωματάς, Κοζορώνης (72’ Συνολάκης), Λίπι (60’ Κούρτι), Μπουρσέλης, Ανδρεαδάκης Π.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook