Μπορεί να βγάζουν εκατομμύρια δολάρια, όμως τα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν, σύμφωνα με τελευταίο δημοσίευμα δεν είναι και οι καλύτεροι εργοδότες που θα μπορούσε να έχει κανείς. Τελευταίο δημοσίευμα του Star Magazine υποστηρίζει ότι οι επιχειρήσεις τους βασίζονται στην \”καταναγκαστική εργασία\” των υπαλλήλων τους, οι οποίοι εργάζονται υπό σοκαριστικές εργασιακές συνθήκες.

Συγκεκριμένα, μία ομάδα που υποστηρίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα ερευνά τους ισχυρισμούς ότι εργάτες στην Κίνα -ηλικίας 16 ετών- εργάζονται υπό απάνθρωπες συνθήκες για να δημιουργήσουν τα προϊόντα της σειράς K-Dash by Kardashian, της Kris Jenner Kollection και της ShoeDazzle.

Το ινστιτούτο \”Παγκόσμιας Εργασίας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων\” επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδα TMZ πως πράγματι γίνονται έρευνες. Επίσης, υπάρχουν ισχυρισμοί ότι οι εργαζόμενοι βρίσκονται στο χώρο εργασίας ως και 84 ώρες την εβδομάδα, κερδίζοντας ένα δολάριο την ώρα. Οι Καρντάσιανς από την άλλη, κερδίζουν 65.000.000 δολάρια το χρόνο.

Η μητέρα και μάνατζερ των τεσσάρων αδερφών Καρντάσιαν, Κρις Τζένερ σχολίασε το εξής: \”Τίποτα απαίσιο δεν συμβαίνει στα εργοστάσια που φτιάχνουν τα προϊόντα των Καρντάσιαν, από όσο γνωρίζω. Είναι πολύ καθαρά και ακολουθούν τις προδιαγραφές που επιβάλλονται\”. Η ίδια, βέβαια, δεν έχει επισκεφθεί τα συγκεκριμένα εργοστάσια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook