Την τελευταία του πνοή άφησε λίγο πριν τις 11:30 το πρωί ο 50χρονος καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής στίβου στην ΕΑΡ, που φέρεται να ασέλγησε σε δυο 14χρονα κορίτσια και είχε συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές χθες.

Ο 50χρονος παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών  είχε αυτοτραυματιστεί με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, καθώς και στην περιοχή του λαιμού, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθυμνου όπου υπεβλήθει σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση που όμως δεν του έσωσε τη ζωή.

Όλα ξεκίνησαν όταν έφθασαν καταγγελίες στις αρχές σύμφωνα με τις οποίες ο 50χρονος ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια.

Άμεσα η Ασφάλεια σχημάτισε δικογραφία, στην οποία συμπεριέλαβε τις σχετικές καταγγελίες- καταθέσεις και την παρέπεμψε στην Εισαγγελία Ρεθύμνου. Η δικογραφία με τη μορφή του κατεπείγοντος διαβιβάστηκε από τον εισαγγελέα στην  ανακρίτρια, η οποία χθες το μεσημέρι εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον 50χρονο.

Λίγο πριν τις οκτώ χθες το βράδυ, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας εντόπισαν τον 50χρονο σε κεντρικό δρόμο της πόλης του Ρεθύμνου και άμεσα τον συνέλαβαν, έχοντας στα χέρια τους το ένταλμα.

Στη συνέχεια, μαζί με τον Εισαγγελέα, τον οδήγησαν στο σπίτι του, προκειμένου να κάνουν τη σχετική έρευνα, όπου και αυτοτραυματίστηκε ο 50χρονος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook