Στα έργα υποδομής, στο συγκρητισμό, και τις προτεραιότητες για την βιώσιμη και ισόρροπη ανάπτυξη της Κρήτης αναφέρθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μιλώντας στα Χανιά σε στελέχη και υπαλλήλους της αντιπεριφέρειας.

«Δύναμη μας είναι η ενιαία Κρήτη» είπε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης στους υπαλλήλους παρουσία του αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων Απόστολου Βουλγαράκη, του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Νίκου Καλογερή, Περιφερειακών Συμβούλων και εκπροσώπων φορέων.

Στόχος, όπως είπε ο Περιφερειάρχης, είναι για την επόμενη περίοδο να υπάρξουν απορροφήσεις κονδυλίων άνω των 120 εκ. ευρώ, ενώ 250 έργα θα αναζωογονήσουν την ενδοχώρα της Κρήτης και θα δώσουν θέσεις εργασίας.

Ο Περιφερειάρχης επίσης ανέφερε ότι οι παλιές οφειλές σε έργα έχουν κατατεθεί τα χρήματα και εξοφλούνται. Ο Σταύρος Αρναουτάκης ευχαρίστησε τα στελέχη και τους υπαλλήλους της Αντιπεριφέρειας για την συμβουλή τους στην τοπική ανάπτυξη και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά προσωπική και οικογενειακή υγεία.

Μετά την ομιλία και την ανταλλαγή ευχών στο κτίριο της αντιπεριφέρειας Χανίων, ακολούθησε σύσκεψη στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών “Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος”, της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κρήτης υπό τον Περιφερειάρχη, και την συμμετοχή των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος.

 Η κοινή συνεδρίαση έγινε για την προετοιμασία των εκδηλώσεων τιμής και μνήμης των 100 χρόνων από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα που θα γίνουν στα Χανιά -κεντρικός εορτασμός- το 2013.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook