Το σκυλί ράτσας \’\’πιτ μπουλ\’\’ δεν μπορούσε να ξέρει αν το αφεντικό του είχε κάνει κάτι κακό και επιχείρησε να το προστατεύσει ορμώντας πάνω στους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι τον καταδίωκαν για να τον συλλάβουν! Εκείνοι, για να αποφύγουν τα κοφτερά του δόντια, αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν το άτυχο ζώο!

Το περιστατικό συνέβη στην Πάτρα, όταν οι αστυνομικοί οργάνωσαν επιχείρηση για την σύλληψη ενός 31χρονου για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι διακινεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών. Την στιγμή που έβγαινε από το σπίτι του προσπάθησαν να τον σταματήσουν για έλεγχο, αλλά εκείνος το έβαλε στα πόδια επιστρέφοντας προς το σπίτι, ενώ ταυτόχρονα πετούσε σε ένα διπλανό οικόπεδο μια σακούλα που αργότερα αποδείχθηκε ότι περιείχε κοκαΐνη βάρους 64,5 γραμμαρίων.

Όταν οι άνδρες της Δίωξης ακολούθησαν τον 31χρονο, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το αγριεμένο «πιτ μπουλ» και αναγκάστηκαν να το πυροβολήσουν μία φορά με αποτέλεσμα να το τραυματίσουν. Το αιμόφυρτο σκυλί μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο, αλλά λίγη ώρα αργότερα ξεψύχησε. Στο σπίτι του 31χρονου που συν ελήφθη, βρέθηκαν ακόμη ένα γυάλινο βάζο μέσα στο οποίο υπήρχαν 4,5 γραμμάρια κοκαΐνης, μια ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κοκαΐνης, δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,9 γραμμαρίων, ένα πακέτο τσιγάρων μέσα στο οποίο υπήρχαν 11 σφαίρες και μια κενή γεμιστήρα όπλου.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook