Τη συμπαράστασή τους στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Χανιά, Γιώργος Αντωνόπουλος, και η οικογένειά του εκφράζουν μέσα από ανακοίνωσή τους οι «Blue Boys», που καλούν τον κόσμο να βοηθήσει ώστε να μπορέσει να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται για να κάνει την επέμβαση ο μικρός Πέτρος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πριν δύο εβδομάδες όλη η οικογένεια του Α.Ο.Χανιά και όχι μόνο, διαταράχτηκε λόγω ενός δυσάρεστου γεγονότος. Ένα μέλος της οικογένειάς μας, ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Αντωνόπουλος, περνάει δύσκολες στιγμές καθώς ο μικρός του γιος, Πέτρος, αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Όπως είναι φυσικό όλοι μας έχουμε στεναχωρεθεί και συμπάσχουμε με τον συμπαθέστατο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, τον στηρίζουμε και θα τον στηρίζουμε ηθικά (με τις ευχές και τις προσευχές μας) και υλικά (καταθέτοντας ο καθένας ότι ποσό μπορεί στον λογαριασμό που έχει ανοιχτεί για αυτο τό σκοπό).

ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.

Ό λογαριασμός στον οποίο μπορεί ο κάθε ένας να καταθέσει ότι μπορεί είναι: 5220-040753-786 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ     ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ευχόμαστε στην οικογένεια του μικρού παιδιού να πάνε όλα καλά και με την βοήθεια του ΘΕΟΥ θα πάνε».

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης