Ικανοποιημένος από την πρόκριση όχι όμως και από την εμφάνιση των παικτών του που την απέδωσε στην κούραση από τα συνεχόμενα ματς εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή.

«Η Παναχαϊκή ήταν πολύ καλή, είχε αρκετές ευκαιρίες εμείς σκοράραμε σε ένα καίριο σημείο του παιχνιδιού και μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Την ξεχνάμε από σήμερα γιατί γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο ΟΦΗ δεν έκανε ούτε διακοπές, ούτε Χριστούγεννα θα κάνουμε γιατί παίζουμε στις 28 Δεκεμβρίου, ούτε Πρωτοχρονιά γιατί στις 3 παίζουμε στα Γιάννενα», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του ΟΦΗ για να συμπληρώσει όσον αφορά στο γεγονός ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές πήραν ευκαιρίες όμως δεν ανταποκρίθηκαν:
«Σε έναν μαραθώνιο δεν μπορείς να στηρίζεσαι ούτε σε 11 ούτε σε 15 παίκτες. Εγώ είδα ότι έπρεπε να μπουν στο παιχνίδι και αυτό αποφάσισα. Σημασία έχει ότι μπήκαν παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα. Για αυτόν τον λόγο λέω ότι πρέπει να βασιζόμαστε σε μια 20αδα παικτών».

Τέλος, ο Νίκος Αναστόπουλος αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στην Πάτρα υπογραμμίζοντας:

«Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με μια Παναχαϊκή που με εντυπωσίασε. Γνωρίζετε ότι είμαι πολύ χαρούμενος όταν έρχομαι στην Πάτρα και βλέπω φίλους που με αγαπούν και τους αγαπάω. Εύχομαι ολόψυχα και λέω αυτό που αισθάνομαι, ότι δηλαδή η Παναχαϊκή ανήκει και πρέπει να επανέλθει στην φυσική της θέση. Αυτή η Παναχαϊκή είναι καθαρά έργο του κυρίου Κούγια».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook