Δεν έφτανε στον Εργοτέλη η κατήφεια που υπήρχε από τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος ήρθε και η κακοκαιρία να δέσει το …γλυκό.

Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» που διανυκτέρευσε στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη το βράδυ μετά το ματς με τον Πανσερραϊκό ήταν να πετάξει την Πέμπτη στις 8.50 το πρωί για το Ηράκλειο αλλά η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την Βόρεια Ελλάδα δεν επέτρεπε την διεξαγωγή πτήσεων από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με αποτέλεσμα η αποστολή του Εργοτέλη μετά από μεγάλη ταλαιπωρία η αποστολή της κρητικής ομάδας να πετάξει στις 6 το απόγευμα από την Θεσσαλονίκη και να φτάσει στο Ηράκλειο γύρω στις 7.30 το απόγευμα μετά από 10 ώρες ταλαιπωρίας.

Όλη αυτή η κατάσταση είχε σαν γεγονός να αναβληθεί η προγραμματισμένη για την Πέμπτη προπόνηση καθώς όλοι είχαν ανάγκη από ξεκούραση μετά την πολύωρη ταλαιπωρία που υπέστησαν.

Την Παρασκευή θα γίνει κανονικά προπόνηση και τότε θα γίνει γνωστό και το πρόγραμμα για την περίοδο των Χριστουγέννων, αν δοθεί κανονικά εορταστική άδεια στους παίκτες, ή αλλάξει κάτι έπειτα από τη… σφαλιάρα του αποκλεισμού από το Κύπελλο.

Πρόστιμο σε ΠΑΕ και Λαμπράκη

Στο μεταξύ με πρόστιμο από 2.000 ευρώ έκαστος τιμωρήθηκαν η ΠΑΕ Εργοτέλης και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Σταύρος Λαμπράκης από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook