Διανομή προϊόντων σε οικογένειες που χρειάζονται βοήθεια πρόκειται να πραγματοποιήσει την προπαραμονή των Χριστουγέννων, ο Δήμος Φαιστού, στο πλαίσιο των δράσεων για τη «Φάτνη Προσφοράς».

Τα προϊόντα τα οποία διανέμονται από το Δήμο, συγκεντρώθηκαν μετά από την άμεση ανταπόκριση και συμπαράσταση μεγάλων εταιριών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, οι οποίες και προσέφεραν, τρόφιμα και γλυκίσματα, προκειμένου να διατεθούν τις ημέρες των γιορτών. Ενεργή ήταν η δράση και πολιτών, των οποίων η προσφορά ήταν αξιοσημείωτη.

Συγκεκριμένα οι πρώτες εταιρίες που δέχτηκαν να συνεργαστούν με το Δήμο Φαιστού και να προσφέρουν, είναι τα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης, τα Σούπερ Μάρκετ Carrefour Μαρινόπουλος, καθώς και η εταιρία Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής Σαβοϊδάκης. Πλήθος τροφίμων για τη «Φάτνη Προσφοράς» παρέδωσε στο Δήμο Φαιστού παράλληλα και ο κ. Κωνσταντίνος Ζεάκης.

Η παραλαβή των προϊόντων πραγματοποιήθηκε από υπαλλήλους του Δήμου Φαιστού, τον πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Μοιρών, Ιάκωβο Παπαδομανωλάκη και Συμβούλους του Δήμου. Τα προϊόντα που συλλέχθηκαν, συγκεντρώθηκαν σε χώρο του Δημοτικού Καταστήματος Φαιστού, ενώ έγινε διαλογή στη συνέχεια σε τσάντες.

Η παράδοση των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί την προπαραμονή των Χριστουγέννων σε μια ένδειξη συμπαράστασης για ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη στο Δήμο Φαιστού.
«Από την πρώτη στιγμή τονίσαμε πως οι φετινές Άγιες Ημέρες πρέπει να έχουν χαρακτήρα προσφοράς προς το συνάνθρωπο, αλλά και σε όσους έχουν ανάγκη» τόνισε σε δηλώσεις η δήμαρχος Φαιστού Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη και πρόσθεσε:

«Μετά τα πρώτα αντικείμενα που πρόσφεραν ενεργοί πολίτες και παραδώσαμε στον Ερυθρό Σταυρό, προχωράμε στη διανομή τροφίμων με την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράσταση επιχειρηματιών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας. Ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες και τις εταιρίες που δέχτηκαν να συμμετάσχουν στη Φάτνη Προσφοράς και υπενθυμίζουμε πως όσοι έχουν δυνατότητα μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν. Καλά Χριστούγεννα σε όλους».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook