Πρόβλημα: Δεν ανοίγει το βερνίκι νυχιών μου!

Λύση: Περάστε ένα λαστιχάκι στο καπάκι για να μην γλιστράει και προσπαθήστε ξανά. Αν δεν ανοίγει, ρίξτε καυτό νερό πάνω στο μπουκάλι και δοκιμάστε και πάλι. Στο μέλλον, όταν τελειώνετε το μανικιούρ, βάλτε λίγο ασετόν σε ένα χαρτομάντηλο και καθαρίστε το χείλος του βερνικιού.

Πρόβλημα: Το κραγιόν μου κόπηκε στα δύο!

\"http://askmissa.com/wp-content/uploads/2010/06/broken-lipstick.jpg\"Λύση: Ξαναβάλτε το κομμάτι στη θέση του, πιέστε και ενώστε, και χρησιμοποιήστε πινέλο για τα χείλη. Αν η ζημιά δεν μπορεί να αποκατασταθεί με τον παραπάνω τρόπο, αφαιρέστε το από τη συσκευασία του και βάλτε το σε ένα βαζάκι από lip gloss. Κατόπιν μαλακώστε το με το σεσουάρ ώστε να ομογενοποιηθεί και να μπορέσει να χωρέσει, και αφήστε το να κρυώσει. Για να προλάβετε τέτοια «ατυχήματα» όταν παρατηρείτε ότι ένα κραγιόν μαλακώνει επικίνδυνα αφήστε το για 20 λεπτά στο ψυγείο.

\"http://www.tlife.gr/files/Image/BEAUTY/2010/TIPS/resized/spasmenorouz_s_530_530.jpg\"Πρόβλημα: Η σκιά/ρουζ μου έσπασε σε κομμάτια!

Λύση: Προσθέστε μερικές σταγόνες οινόπνευμα (αυτό για τις εντριβές) στη θήκη και με ένα μικρό μαχαίρι «σμιλέψτε» το σε ένα ενιαίο προϊόν. Πριν το χρησιμοποιήσετε αφήστε το να στεγνώσει. Αν η ζημιά δεν επιδιορθώνεται, θρυματίστε τα κομμάτια τελείως και βάλτε τα σε ένα βαζάκι. Θα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όπως ακριβώς μια σκιά ή ρουζ σε μορφή πούδρας.


\"http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRXy3vqkRSYxcOMW118C-mDrX5J0GTqUKACDO7Edh9I8VWe3KnrZjDq-OXv\"Πρόβλημα: Η λακ μου δεν ψεκάζει πια!

Λύση: Πιθανότατα η οπή του σπρέι έχει κολλήσει από την ίδια τη λακ. Βάλτε την αντλία κάτω από ζεστό νερό για να μαλακώσει. Κατόπιν αφαιρέστε τα υπολείμματα της λακ με ένα χαρτί ή με μια οδοντογλυφίδα, την οποία θα χρησιμοποιήσετε προσεκτικά. Για να μην έχετε παρόμοια… περιστατικά, κάθε φορά που βάζετε λακ, βάλτε την αντλία κάτω από ζεστό νερό και μετά σκουπίστε με μια χαρτοπετσέτα την τρύπα της. Καλύτερα να φυλάτε τη λακ σε ένα δροσερό, στεγνό μέρος.

Πρόβλημα: Έσπασε η αντλία του αρώματός μου!

Λύση: Συνήθως το πρόβλημα θα παρουσιαστεί στην αρχή -σπανιότατα μια ελλατωματική αντλία θα αντέξει για μήνες. η καλύτερη λύση είναι να επιστρέψετε το άρωμα στο κατάστημα απ’ όπου το αγοράσατε. Οι γνωστές εταιρείες συνήθως το αντικαθιστούν.

(fashionlove)

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook