Τον χωρισμό του από την σύζυγό του, μετά από πέντε χρόνια έγγαμου βίου ανακοίνωσε ο οδηγός της Formula 1, Φερνάντο Αλόνσο. Ο 30χρονος Αλόνσο, που έχει αναδειχθεί δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής και η τραγουδίστρια Ρακέλ ντελ Ροζάριο επιβεβαίωσαν το χωρισμό τους με ανακοινώσεις στις ιστοσελίδες τους.

\”Μετά από πέντε χρόνια γάμου, αποφασίσαμε να δώσουμε τέλος στη σχέση μας ως ζευγάρι. Αυτή ήταν μία πολύ δύσκολη αλλά κοινή μας απόφαση. Χωρίζουμε από τον γάμο μας, αλλά ποτέ ως φίλοι, και υπάρχει ακόμη πολύ δυνατή στοργή και αμοιβαίος θαυμασμός, ώστε να θέλουμε ο ένας την ευτυχία του άλλου. Με αυτή την ανακοίνωση, η οποία απευθύνεται σε όσους παρακολουθούν τις καριέρες μας, ελπίζουμε να δώσουμε τέλος σε κάθε υποψία. Ζητάμε από τα Media να σεβαστούν την προσωπική ζωή μας, την οποία όπως ξέρετε, πάντα θέλαμε να προστατεύσουμε\”.

\"http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01367/Raquel_del_Rosario_1367065i.jpg\"

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2005, αφότου ο Αλόνσο προσκάλεσε την 29χρονη Ρακέλ -τραγουδίστρια του Ισπανικού ροκ συγκροτήματος El Sueno de Morfeo- να τραγουδίσει σε συναυλία για τον πρώτο του τίτλο στη F1.

Στη συνέχεια, της είπε στη σκηνή, μπροστά σε χιλιάδες θαυμαστές του: \”Είμαι μόνος και ρομαντικός\”. Ζούσαν στην Οξφόρδη πριν μετακομίσουν στην Ελβετία. Θέλοντας να προστατεύσουν τη σχέση τους, μάλιστα, επιβεβαίωσαν το γάμο τους μόλις δύο χρόνια αφότου είχαν παντρευτεί.

\"http://www.f1aldia.com/photos/4200/4239/014_small.jpg\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook