Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ. Στα 32 της χρόνια μιλάει στο περιοδικό ΕΓΩ! για τα όνειρά της, έναν δεύτερο γάμο και τα κακεντρεχή σχόλια που έχει ακούσει.

Η ηθοποιός απαντά σε εκείνους που έσπευσαν να πουν ότι έκανε καριέρα λόγω του συζύγου της. «Είχα ξεκινήσει να κάνω αξιόλογες δουλειές πολύ πριν γνωρίσω τον άντρα μου. Μάλιστα, συνέβη, το ακριβώς αντίθετο. Άφησα τη δουλειά για μεγάλο χρονικό διάστημα, για να αφοσιωθώ στα μωρά μου. Καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει.(…)Δεν έχω την υποχρέωση να δίνω εξηγήσεις. Δεν διαφήμιζα ποτέ τη δουλειά μου μέσω των προσωπικών μου σχέσεων».

Ωστόσο, η Ντορέττα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου. \”Φυσικά θα παντρευόμουν ξανά αν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες\”, εξηγεί στο περιοδικό \”Εγώ\”.

Τρίτο παιδί θα έκανε; \”Είμαι 32 ετών. Έχω όλη τη ζωή μπροστά μου. Θα ήθελα άλλο ένα παιδάκι, αλλά είναι κάτι που δεν με αγχώνει στο άμεσο μέλλον.\”

Θα άφηνε την καριέρα της για έναν μεγάλο έρωτα; \”Όχι. Πιστεύω ότι κανένας μεγάλος έρωτας δεν θα με έβαζε στη διαδικασία να διαλέξω το ένα από τα δύο. Το διάστημα που δεν δουλεύα , που έλειπε πολύ το θέατρο\”. Παρόλα αυτά δεν μετάνιωσε που έκανε οικογένεια στα 24. \”Ήταν ότι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου\”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Ντορέττα.

Με ένα διαζύγιο ήδη στην πλάτη της το σημαντικότερο πράγμα για εκείνη είναι τα παιδιά της. \”Είμαι πολύ τυχερή γιατί τα παιδιά μου μεγαλώνουν και με τον πατέρα τους. Ούτε εγώ ούτε ο Κώστας θα αφήναμε κάτι να επηρεάσει τη σχέση μας με τα παιδιά. Έχουμε δουλέψει και οι δύο πολύ πάνω σε αυτό το θέμα\”, δηλώνει η ηθοποιός.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook