Δύο ώρες με την έμπειρη δική μας Χανιώτισσα δημοσιογράφο Ειρήνη Βανταράκη και την Δήμητρα Λιάνη-Παναδρέου ακούμε κάθε Κυριακή 6 με 8 το απόγευμα από το ραδιόφωνο της Zougla.gr.

Το Flashews βρέθηκε για λίγη ώρα στο στούντιο την ώρα της εκπομπής και διαπίστωσε από κοντά ότι χειρίζονται την επικαιρότητα με σεβασμό και άποψη. Η Δήμητρα Λιάνη με την πολύπαθη ζωή της, μοναδικό της όπλο την αλήθεια και ως σύζυγος του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου διηγείται κρυφές πτυχές της ιστορίας για πρόσωπα του παρόντος που πρωταγωνιστούν στην πολιτική ζωή της χώρας υπενθυμίζοντας τους την ιστορία που έχουν τοποθετήσει κάτω από το χαλί της επιλεκτικής μνήμης.

Η Ειρήνη Βανταράκη η Χανιώτισσα δημοσιογράφος με την αρχισυνταξία και παρουσίαση των θεμάτων της επικαιρότητας, τον σχολιασμό ισορροπεί μεταξύ της αντικειμενικότητας και της αλήθειας πάνω σ΄ένα πλούσιο μουσικό χαλί.
Με αποκλειστικές ειδήσεις και τηλεφωνικές συνδέσεις υπόσχονται να μετατρέπουν τα μελαγχολικά απογεύματα της Κυριακής. Άλλωστε «ό,τι προκύψει» είναι ο τίτλος της εκπομπής και ….προέκυψε επιτυχία.