Έξαλλος με τη Νάνα Μούσχουρη και τις πρόσφατες δηλώσεις της για τους Έλληνες είναι ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» είπε: «Η Νάνα Μούσχουρη πρέπει πρώτα να ψάξει η ίδια να δει αν είναι Ελληνίδα».

Και συνέχισε: «Δεν έχει ανάστημα να μιλήσει για τον Θοδωράκη και για τους Έλληνες.Η Νάνα Μούσχουρη να βάλει το κεφάλι της εκεί που πρέπει και να μην ασχολείται καθόλου με τους Έλληνες. Δεν θα υπήρχε αν δεν υπήρχε ο Χατζιδάκις ή ο Θοδωράκης. Δεν θα υπήρχε πουθενά. Να σταματήσει να μιλάει. Έκανε διεθνή καριέρα, αλλά δεν σημαίνει ότι όποιος κάνει διεθνή καριέρα είναι και καλός. Να σωπάσει η Νάνα Μούσχουρη. Δεν είναι τίποτα. Έγινε και ευρωβουλευτής και δεν έκανε τίποτα απολύτως για την Ελλάδα. Απολύτως τίποτα! Ας μη μιλήσει για την Ελλάδα. Είναι ντροπή», είπε ο γνωστός ηθοποιός.
 
Μάλιστα ο γνωστός καλλιτέχνης συνέχισε: «Δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική τέχνη. Τραγουδίστριες, ας πούμε, είναι η Χαρούλα Αλεξίου, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Βίκυ Μοσχολιού, η Πόλυ Πάνου και η Γιώτα Λύδια. Είναι οι τραγουδίστριες που είναι μέσα στη μνήμη μας, στο DNA μας. Η Νάνα Μούσχουρη δεν είναι στις λογικές του Έλληνα…Έχουμε πολύ μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες…».