Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν σήμερα Παρασκευή, στον Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, στους Αντιδημάρχους και τους υπαλλήλους του Δήμου η Φιλαρμονική του Δήμου Χανίων και τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Δήμαρχος Χανίων προσέφερε παραδοσιακό κέρασμα και ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά με υγεία, ειρήνη, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Σημειώνεται ότι αύριο Σάββατο, 24/12/2011, ο Δήμαρχος Χανίων θα πραγματοποιήσει επισκέψεις: 11.00 στη Δημοτική Αγορά των Χανίων και στις 12.00 στη Λαϊκή Αγορά της οδού Μίνωος.

\"\"

Ευχές του Δημάρχου Χανίων

\”Με την ευκαιρία των άγιων ημερών των Χριστουγέννων, εύχομαι σε όλους η Γέννηση του Θεανθρώπου να αποτελέσει εφαλτήριο δημιουργίας και εξέλιξης σε ατομικό και οικογενειακό επίπεδο με υγεία, ευτυχία και ειρήνη.

Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα μας, όπου κυριαρχούν το άγχος, η αβεβαιότητα, τα προβλήματα της καθημερινότητας και η οικονομική δυσπραγία, τα φετινά Χριστούγεννα εύχομαι να εκπέμψουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας, αγάπης και ανθρωπιάς.

Η χρονιά που πέρασε, η οποία ήταν και η πρώτη της θητείας της Δημοτικής Αρχής καθώς και η πρώτη του «Καλλικράτη», ήταν αναμφισβήτητα από τις πιο δύσκολες, αν όχι η δυσκολότερη των τελευταίων ετών.

Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των νέων καθηκόντων μας θέσαμε ως βασικό στόχο τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου, λειτουργικού, οικονομικά βιώσιμου, αποκεντρωμένου και φιλικού προς τον πολίτη Δήμου, που θα αξιοποιεί τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα και θα πρωτοπορεί σ\’ όλα τα επίπεδα.

Πιστεύω ότι καθημερινά, με σταθερά βήματα, πετυχαίνουμε αυτόν τον στόχο μας.

Οι προσπάθειές μας θα συνεχιστούν και το νέο χρόνο, για την πρόοδο του τόπου μας και για την επίλυση των κοινωνικών προβλημάτων, στα πλαίσια των δυνατοτήτων που έχουμε ως Δήμος.

Χρόνια πολλά σε όλους.\”

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook