Οι  πληροφορίες των αστυνομικών  της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών ότι στην κοινότητα του Νεοχωρίου στον δήμο Εμμανουήλ Παππά γινόταν οργανωμένη διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, αποδείχθηκαν σωστές. Δυο κάτοικοι του χωριού βρέθηκε συνολικά σχεδόν ενάμισι κιλό χασίς αλλά και ηρωίνη

Η  πρώτη έφοδος των αστυνομικών  έγινε στο σπίτι ενός 37χρονου κατοίκου του Νεοχωρίου για τον οποίο υπήρχαν υποψίες ότι διακινούσε ναρκωτικά. Τα περισσότερα, όμως, βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του… πατέρα του! Συνολικά κατασχέθηκαν 858,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, αλλά και 6,8 γραμμάρια ηρωίνης μαζί με μια ηλεκτρονική ζυγαριά καθώς και τέσσερις σφαίρες των 7.62 m.m και τρεις γεμιστήρες.

Αμέσως μετά, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και στο σπίτι ενός 34χρονου συγχωριανού του δράστη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 470 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης. Οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ για τα κινητά που βρέθηκαν στην κατοχή τους διατάχθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook