Κανείς δεν έχει μείνει ασυγκίνητος στην προσπάθεια για ενίσχυση της οικογένειας του ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Χανιά, Γιώργου Αντωνόπουλου, ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται για να κάνει την επέμβαση ο γιος του, Πέτρος.

Η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά εξέδωσε ανακοίνωση συμπαράστασης προς τον έμπειρο μέσο, μέσα στην οποία υπάρχει και ο αριθμός λογαριασμού της Τράπεζας Πειραιώς, που μπορεί κάποιος να καταθέσει χρήματα.

Ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ., το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ, συμπαραστέκονται στο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γιώργο Αντωνόπουλο και εκφράζουν τις ευχές τους για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γιος του Πέτρος.

Ενημερώνουμε παράλληλα ότι όποιος θέλει να βοηθήσει, μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό, που αντιστοιχεί στο ονοματεπώνυμο «Γιώργος Αντωνόπουλος», το ποσό που επιθυμεί:

5220-040753-786 στην Τράπεζα Πειραιώς».

Τουρνουά για την ενίσχυση

Παράλληλα για την ενίσχυση της προσπάθειας θα γίνει τουρνουά στο γήπεδο των Μουρνίων, με τη συμμετοχή του Μινωταύρου, του Α.Ο. Χανιά, της Σπάθας και του Κισαμικού, το οποίο ήταν αρχικά να διεξαχθεί στο Κολυμπάρι, αφού την πρωτοβουλία για την διοργάνωσή του την είχε ο ποδοσφαιριστής των \”πρασίνων\” και πρώην παίκτης του ΑΟΧ, Βαγγέλης Αγγελάκης.

Αναλυτικά και η σχετική ανακοίνωση του ΑΟΧ:

«Επίσης, την προσεχή Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 16.00, θα διεξαχθεί τουρνουά στο γήπεδο του Μινώταυρου Μουρνιών, με την συμμετοχή της Σπάθας Κολυμβαρίου, του Μινώταυρου, του Κισαμικού και του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ και τα έσοδα που θα προκύψουν θα διατεθούν για τον μικρό Πέτρο Αντωνόπουλο.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ»

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook