Μπορεί οι παίκτες του Εργοτέλη να περίμεναν καρτερικά μετά το μάτς με τον Πανσερραϊκό να πάρουν κάποιες ημέρες ρεπό για να περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων με τις οικογένειες τους όμως ο αποκλεισμός στις Σέρρες έφερε αλλαγές στο πρόγραμμα της κρητικής ομάδας.

Ο Καραγεωργίου τα έψαλλε σε έντονο τόνο στους παίκτες του για την αγωνιστική τους παρουσία στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και ο εκνευρισμός του για τον αποκλεισμό της ομάδας μεταφράστηκε αυτόματα σε κόψιμο της Χριστουγεννιάτικης άδειας παρά το γεγονός ότι ο Εργοτέλης έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις και πάλι από τη νέα χρονιά, με το εντός έδρας ματς κόντρα στην Ξάνθη με το οποίο θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Εργοτέλη έχει δώσει ραντεβού στους παίκτες του το Σάββατο στις 9 το πρωί στη συνέχεια θα έχουν ρεπό την Κυριακή που είναι ημέρα των Χριστουγέννων και την Δευτέρα θα επιστρέψουν ξανά στο γήπεδο για προπόνηση στις 5 το απόγευμα.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (23/12), η οποία ήταν και η πρώτη μετά τον αγώνα των Σερρών και την ταλαιπωρία της επιστροφής από τη Θεσσαλονίκη οι βασικοί του αγώνα Κυπέλλου έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ο Σίλβα Ζούνιορ ένιωθε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και για το λόγο αυτό έκανε θεραπεία.

Φιλανθρωπική επίσκεψη στο Λασίθι

Στο πλαίσιο των εορταστικών ημερών που έρχονται και του κλίματος που επικρατεί, την Παρασκευή (23/12) το πρωί αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Εργοτέλη επισκέφτηκαν το «Κέντρο Προστασίας Παιδιού Λασιθίου».

Οι Γρηγόρης Αθανασίου, Ηλίας Κυριακίδης, Ζαχαρίας Καβουσάκης συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο μάρκετινγκ της ΠΑΕ Λουδοβίκο Ορφανό βρέθηκαν κοντά στα παιδιά του κέντρου, τα οποία τους υποδέχθηκαν με χαρά και ζεστασιά. Από την πλευρά τους οι παίκτες του Εργοτέλη τους δώρισαν εμφανίσεις της ομάδας, μπάλες, αναμνηστικά, ενώ υπέγραψαν και αρκετά αυτόγραφα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook