Σοκαρισμένη εξακολουθεί να είναι η κοινωνία του Ρεθύμνου που μέσα σε ένα μήνα βρέθηκε αντιμέτωπη με την αποκάλυψη δύο υποθέσεων παιδεραστίας, εκείνη του προπονητή του μπάσκετ Νίκου Σειραγάκη που οδηγήθηκε στις φυλακές της Τρίπολης αλλά και του 50χρονου προπονητή του Στίβου που επέλεξε να αυτοκτονήσει λίγο μετά τη σύλληψή του από τις Αρχές κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών.

Ο Δήμος σε μια προσπάθεια να δώσει ψυχολογική στήριξη και βοήθεια σε ανθρώπους που δυσκολεύονται να διαχειριστούν τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση των δύο παιδεραστών, δημιούργησε νέα τηλεφωνική γραμμή στήριξης.

Η νέα γραμμή, στην οποία θα απαντούν ειδικοί ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί είναι το 2831021308 και θα λειτουργεί από τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου από τις 12 μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Δήμος Ρεθύμνου στηρίζει τους δημότες του με μια νέα τηλεφωνική γραμμή, ανώνυμη και εμπιστευτική, στην οποία μπορούν να απευθύνονται όλοι όσοι τους απασχολούν τα πρόσφατα γεγονότα στην πόλη μας.

Σ΄ αυτή τη γραμμή απαντούν – απευθείας – ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί, οι οποίοι, διασφαλίζοντας το απόρρητο των συνομιλιών, παρέχουν υπηρεσίες ενημέρωσης, συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης σε όσους το έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook