Τον μπελά τους είχαν βρει οι ιδιοκτήτες καταστημάτων της Δράμας από την δράση μιας συμμορίας… θεριακλήδων πιτσιρικάδων, οι οποίοι είχαν «χτυπήσει» 12 μαγαζιά μέσα σε τρεις μήνες κλέβοντας κυρίως τσιγάρα, οινοπνευματώδη ποτά και κινητά, αλλά και χρηματικά ποσά!

Επικεφαλής της συμμορίας ήταν ένας 18χρονος Έλληνας που είχε συλληφθεί και πριν από ένα μήνα για κλοπή σε κατάστημα της πόλης. Οι συνεργοί του ήταν δυο ανήλικοι ηλικίας 15 χρόνων, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός, που διαπιστώθηκε ότι είχαν διαρρήξει εννέα καταστήματα και προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο σε άλλα τρία χωρίς να το καταφέρουν. Σε βάρος των τριών νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής που θα αποσταλεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Αλλεπάλληλα κρούσματα διαρρήξεων σε πολυκατοικίες αναστατώνουν καθημερινά το κέντρο της πόλης του Βόλου. Οι δράστες σπάζουν τις κλειδαριές των διαμερισμάτων την ώρα που οι ένοικοι λείπουν και κλέβουν τιμαλφή και αντικείμενα που δεν πιάνουν μεγάλο όγκο, για να μπορούν να τα μεταφέρουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Τελευταίος στόχος τους ήταν ένα διαμέρισμα πρώτου ορόφου, από το οποίο άρπαξαν χρυσαφικά αξίας 10.000 ευρώ, ενώ από το διαμέρισμα μιας γυναίκας στον δεύτερο όροφο άλλης πολυκατοικίας έκλεψαν αντικείμενα αξίας 400 ευρώ.

Στην Λάρισα, δύο Αλβανίδες ηλικίας 47 και 22 εντοπίστηκαν από τους υπαλλήλους ενός σούπερ μάρκετ να κρύβουν στα ρούχα τους προϊόντα αξίας 100 ευρώ, ακινητοποιήθηκαν και παραδόθηκαν σε αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι τις συνέλαβαν και θα τις οδηγήσουν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook