Με παιδικές φωνές γέμισε σήμερα το Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο στο Ηράκλειο.

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν το μεσημέρι παιδιά της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μπαρτελόνα-Μονοφατσίου, στον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ειρηναίο.

Τα παιδιά που συνοδεύονταν από τους προπονητές, και την προσωρινή διοικούσα επιτροπή του αθλητικού ομίλου, ζήτησαν παράλληλα την ευχή του Αρχιεπισκόπου.

Ο κ. Ειρηναίος εμφανώς συγκινημένος απευθυνόμενος στα παιδιά προπονητές και διοίκηση ανέφερε ότι το ποδόσφαιρο το χαίρονται όλοι μικροί και μεγάλοι, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στην πορεία της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας.

«Απευθύνομαι παράλληλα και στους γονείς, και τους συγχαίρω και χαιρόμαστε που στρέφεται τα παιδιά στον αθλητισμό» είπε χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης.Στις φωτογραφίες διακρίνονται οι τρεις προπονητές Νηστικάκης Ι., Μαρταβατζής Θ., Βελεγράκης Σ.

Επίσης τα μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του Αθλητικού Ομίλου Μπαρτσελόνα-Μονοφατσίου Μανταδάκης Ε., Λυδάκης Π., Καλλέργης Κ., Ευθυμιάδης Ε., Ψαρρός Ι., Παπαδόπουλος Ε. αλλά και αντιπροσωπεία της ακαδημίας και τις νεανικής ομάδας.