Χαρά δώρα και ευχές μοίρασαν στα παιδιά του Κέντρου Αποκατάστασης παιδιών με αναπηρία «Δικαίωμα στη ζωή» που βρίσκεται στα Άνω Καλέσα μοίρασαν τα μέλη της ομάδας μπάσκετ του Εργοτέλη.

Τους παίκτες, προπονητές και παράγοντες του Εργοτέλη υποδέχτηκε ο υπεύθυνος του Κέντρου, ο οποίος μαζί με τους εργαζόμενους, τους ξενάγησε στους χώρους που φιλοξενούνται τα παιδιά και αναφέρθηκε στους στόχους και στον καθημερινό αγώνα που δίνουν όλοι μαζί, εργαζόμενοι, παιδιά και γονείς για τη βελτίωση της κατάστασης των μικρών παιδιών.

Οι άνθρωποι του Εργοτέλη θα ήθελαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους για τη θερμή υποδοχή που τους επιφύλαξαν και τόνισαν πως η επίσκεψη αυτή θα μείνει στη μνήμη τους για πάντα, καθώς τους βοήθησε να αντιληφθούν τη ζωή με διαφορετικό τρόπο.

Οι διοικούντες τον Εργοτέλη εξέδωσαν και ευχητήρια ανακοίνωση: «Η επιτροπή μπάσκετ, οι προπονητές και οι αθλητές του Γ.Σ. Εργοτέλη στέλνουν σε όλο τον κόσμο τις πιο θερμές τους ευχές για καλά Χριστούγεννα και το νέο έτος να φέρει χαρά, ευτυχία και κυρίως υγεία σε όλους».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook