Η βίαιη  συμπεριφορά ενός αγοριού μόλις  8 χρόνων έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στους δασκάλους και τους μαθητές σε Δημοτικό σχολείο του Βόλου! Ο λιλιπούτειος μαθητής έχει γίνει φόβος και τρόμος για τους συμμαθητές του και τελευταίο του «κατόρθωμα» ήταν ότι πέταξε ένα… ψαλίδι σε έναν από αυτούς!

Το  περιστατικό συνέβη λίγο πριν κλείσουν τα σχολεία για τα Χριστούγεννα και προκάλεσε αναστάτωση στους μαθητές της Β' τάξης στο 11ο Δημοτικό σχολείο της πόλης, αλλά και στους γονείς τους. Ο «ταραξίας» της τάξης λίγο έλειψε να τραυματίσει έναν συμμαθητή του, εκσφενδονίζοντας ένα ανοιχτό ψαλίδι στο κεφάλι του!

Τρομοκρατημένο το παρ’ ολίγον θύμα, παραπονέθηκε στους γονείς του οι οποίοι έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν στην διευθύντρια του σχολείου.

Επειδή  δεν ήταν το πρώτο περιστατικό  βιαιοπραγίας από τον πιτσιρίκο  που χτυπά και ενοχλεί συστηματικά τα υπόλοιπα παιδιά, βρήκαν συμμάχους τους και τους γονείς άλλων μαθητών που ζήτησαν την αποβολή του ταραχοποιού από το σχολείο!

Για την περίπτωση του βίαιου 8χρονου ενημερώθηκε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, που έδωσε εντολή σε σχολική σύμβουλο να επισκεφτεί αμέσως μετά τις γιορτές τους γονείς του συγκεκριμένου μαθητή και τον ίδιο, ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

 

protothema.gr