Η  δυσπιστία μιας ηλικιωμένης γυναίκας  για το αν της έλεγαν αλήθεια  οι δυο άγνωστοι οι οποίοι  της ζητούσαν να ξεχρεώσει  την οφειλή του γαμπρού της,  δεν ήταν αρκετή για να σώσει  τη σύνταξή της! Βλέποντας ότι δεν θα την έπειθαν να τους δώσει τα χρήματα που ζητούσαν, οι δράστες φρόντισαν να τα… πάρουν μόνοι τους!

Οι  δύο άγνωστοι άνδρες γύρω στα 45 που επισκέφθηκαν την 65χρονη γυναίκα στο σπίτι της στη Νεάπολη Μαγνησίας, παρίσταναν τους τραπεζικούς υπαλλήλους και ισχυρίστηκαν ότι ο γαμπρός της κινδύνευε με κατάσχεση της περιουσίας του, δήθεν επειδή δεν είχε ξεχρεώσει μια οφειλή ύψους 1.300 ευρώ.

Η  γυναίκα δεν έδειξε να πείθεται, αφού δεν γνώριζε κάτι για το υποτιθέμενο χρέος, ενώ και το παρουσιαστικό των «τραπεζικών» που ήταν… τσιγγάνοι δεν ήταν πειστικό! Ωστόσο, δεν πήγε το μυαλό της ότι ο ένας από τους απατεώνες είχε άλλο σκοπό, όταν της ζήτησε να πάει στην τουαλέτα! Όσο ο άλλος κατάφερνε να την απασχολήσει, ο δράστης άνοιξε την ντουλάπα της και βρήκε την τσάντα της, από την οποία άρπαξε 1.000 ευρώ και έφυγε μαζί με τον συνεργό του πριν η 65χρονη αντιληφθεί την κλοπή!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook