Τον δρόμο για τις φυλακές  πήρε ένας 33χρονος τσιγγάνος που  συνελήφθη στη Ρόδο επειδή  ξυλοκόπησε την εγκυμονούσα σύζυγό  του και στη συνέχεια προσπάθησε  να βάλει φωτιά στο παράπηγμα όπου κοιμόντουσαν ανυποψίαστα τα πέντε παιδιά τους για να τους κάψει ζωντανούς!

Ο 33χρονος επέστρεψε ξημερώματα μεθυσμένος στο παράπηγμά του στον καταυλισμό του Καρακόνερου, ξύπνησε την σύζυγό του και άρχισε να καυγαδίζει έντονα μαζί της, κάνοντάς την σκηνή ζηλοτυπίας καθώς πίστευε ότι διατηρεί παράλληλο δεσμό με άλλον τσιγγάνο!

 Στις διαμαρτυρίες της γυναίκας, άρχισε να την χτυπά αλύπητα και να την βρίζει χυδαία, ενώ κάποια στιγμή έβγαλε έναν αναπτήρα έβαλε φωτιά στις κουρτίνες της παράγκας!

Οι φλόγες επεκτάθηκαν γρήγορα και σε άλλα δύο παραπήγματα, στο ένα από τα οποία κοιμόντουσαν τα πέντε ανήλικα παιδιά του!

Για  καλή του τύχη, τα παιδιά ξύπνησαν  και σώθηκαν από τους γείτονές  τους που έτρεξαν να τα απομακρύνουν από τα φλεγόμενα παραπήγματα. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ρόδου που του άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή και σωματική βλάβη σε βάρος εγκύου.

Στην απολογία του στον ανακριτή, ο 33χρονος ισχυρίστηκε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από έναν… σε σωρό με σκουπίδια που είχε προσπαθήσει να κάψει έξω από το παράπηγμα, αλλά δεν μπόρεσε να αντικρούσει τις μαρτυρίες των ομοφύλων του και την καταγγελία που έκανε σε βάρος του η έγκυος σύζυγός του. Έτσι, μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook