Xρονιά εφιάλτης ήταν η φετινή για προσωπικότητες από τη διεθνή πολιτική σκηνή, το όνομα των οποίων σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, καθώς συνδέθηκε με πληθώρα σκανδάλων.. ερωτικής φύσεως.

Αρχηγός κράτους, κυβερνήτης πολιτείας στις ΗΠΑ, υπουργός με δύσκολο χαρτοφυλάκιο, ανώτατο στέλεχος πρώτης γραμμής και μάλιστα διεθνούς οικονομικού οργανισμού, αλλά και μεγαλοστελέχη των Βρυξελλών ενεπλάκησαν σε ροζ σκάνδαλα, βαυκαλίζοντας τους πολίτες με τα καμώματά τους σε δύσκολους καιρούς…

Ο κατάλογος μακρύς… Ντομινίκ Στρος-Καν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Δημήτρης Σαρρής, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, πρίγκηπας Αλβέρτος και Κομισάριοι ήταν πρωταγωνιστές ροζ σκανδάλων για τα οποία ήδη βρίσκονται αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη. Δικαστικές περιπέτειες, που απ΄ότι φαίνεται θα συνεχιστούν και το νέο έτος.

\"\"Πρώτος διδάξας… ο Καβαλιέρε ή αλλιώς mr Bunga Bunga, έτσι άλλωστε χαρακτηρίστηκαν τα πάρτι οργίων, διά αιθέριων υπάρξεων, σε πολυτελείς βίλες επιχειρηματιών στη γειτονική Ιταλία, για τον οποίο έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και εγκατέλειψε στη σκιά των σκανδάλων τον πρωθυπουργικό θώκο.

Το σκάνδαλο «ρούμπι-γκέιτ» σήμανε το τέλος της πολιτικής του καριέρας. Ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός κατηγορείται ότι εξώθησε την ανήλικη Ρούμπι στην πορνεία και παρά τις αναβολές για την εκδίκαση της υπόθεσης, βλέπει την προσωπική του ζωή να εκτίθεται καθώς πλήθος νεαρών κοριτσιών μαρτυρούν ενώπιον του δικαστή ότι προσέφεραν σεξουαλικές υπηρεσίες επ\’ αμοιβή στον Καβαλιέρε.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι προέτρεψε τον επιχειρηματία Τζανπάολο Ταραντίνι, ο οποίος στο διάστημα από το 2008 ως το 2009 ξόδεψε περίπου 29.000 ευρώ για τις νεαρές γυναίκες με τις οποίες τροφοδοτούσε τα πάρτι του Ιταλού πρωθυπουργού, να δώσει ψευδή κατάθεση στη Δικαιοσύνη…

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, η έρευνα δείχνει ότι ο Ταραντίνι πλήρωσε\"\" προκειμένου περίπου 30 νεαρές γυναίκες να περάσουν κάποιες νύχτες με τον Μπερλουσκόνι στις ιδιωτικές κατοικίες του πρωθυπουργού στη Ρώμη και το \’Αρκορε, στο διάστημα από τις 10 Ιουλίου του 2008 ως τις 29 Απριλίου του 2009.

Εάν οι κοπέλες αυτές περνούσαν τη νύχτα στο κρεβάτι του Μπερλουσκόνι, ο Ταραντίνι τις αποζημίωνε με 1.000 ευρώ, αλλά σύμφωνα με τηλεφωνικές συνομιλίες, το περιεχόμενο των οποίων αποκάλυψαν εφημερίδες, ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός έδινε πρώτος αυτός σε κάθε κορίτσι πριν φύγει από την έπαυλή του ένα φάκελλο με 100 ευρώ.

Σύμφωνα με τις τηλεφωνικές συνομιλίες του Μπερλουσκόνι με τον Ταραντίνι, τουλάχιστον τέσσερα με πέντε κορίτσια πήγαιναν κάθε φορά στις επαύλεις του και ο Ταραντίνι έπρεπε κάθε φορά να βρίσκει νέες κοπέλες.

Ο επιχειρηματίας πλήρωνε ακόμα τα μεταφορικά τους έξοδα και τη διαμονή και επίσης τους εξασφάλιζε εμφανίσεις στους τηλεοπτικούς σταθμούς του Ιταλού πρωθυπουργού ή μια καλλιτεχνική καριέρα.

Ο Ντομινίκ και η… καμαριέρα

\"\"Μοιραία ήταν για τον άλλοτε πανίσχυρο άνδρα του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν η «ερωτική συνεύρεση» με την Ναφισάτου Ντιάλο, καμαριέρα του ξενοδοχείου Sofitel της Νέας Υόρκης. Παρότι απηλλάγη των κατηγοριών, ο Στρος Καν από φαβορί των δημοσκοπήσεων δεν είναι πλέον καν υποψήφιος για τη γαλλική προεδρία.

Οι αποκαλύψεις για τον παθολογικό εθισμό του στο σεξ, την εμπλοκή του στο δίκτυο πορνείας του ξενοδοχείου «Carlton» της Λιλ, η μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση της Τριστάν Μπανόν, αλλά και η εικόνα του με τις χειροπέδες, στοίχειωσαν τον Γάλλο πολιτικό, που είδε την καριέρα του να καταστρέφεται.

Μετά την κατακραυγή, ήρθε στο φως ένα video που άλλαξε τα δεδομένα. Με πρόσβαση στις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου Sofitel στην Νέα Υόρκη η γαλλική εφημερίδα Le Monde δημοσίευσε στην ηλεκτρονική της έκδοση τις τελευταίες κινήσεις του τέως ισχυρού άνδρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, καθώς και της καμαριέρας Νασιφάτου Ντιάλο που\"\" κατήγγειλε τον DSK για «σεξουαλική επίθεση».

Το πλέον ενδιαφέρον στοιχείο, είναι η στιγμή που οι υπεύθυνοι ασφαλείας της αλυσίδας ξενοδοχείων Accor, όπου ανήκει το Sofitel, κύριος Γέαργουντ και κύριος Μέι, μετά από συνομιλία με την Νασιφάτου Ντιάλο, βρίσκονται μόνοι σε έναν άλλο χώρο του ξενοδοχείου και πραγματοποιούν αυτό που ονομάστηκε από τον γαλλικό Τύπο ως «ο χορός της χαράς». Οι δύο υπεύθυνοι ασφαλείας αγκαλιάζουν και συγχαίρουν ο ένας τον άλλον, λίγο πριν κληθεί η αστυνομία της Νέας Υόρκης στο ξενοδοχείο.

Όσο πάντως περνάει ο καιρός, έδαφος κερδίζει η θεωρία περί συνωμοσίας -ενορχηστρωμένης από υψηλά γαλλικά κλιμάκια- εις βάρος του Ντομινίκ Στρος Καν. Απομένει να δούμε εάν ο κ. Ντομινίκ επανέλθει στο προσκήνιο.




Πατέρας εξώγαμου ο Σβαρτζενέγκερ

\"\"Την εξωσυζυγική του σχέση με την επί χρόνια οικιακή βοηθό της έπαυλής του και την απόκτηση με αυτήν ενός παιδιού που σήμερα είναι 13 ετών, παραδέχτηκε ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, ξεσηκώνοντας εκ νέου θύελλα συζητήσεων στις ΗΠΑ.

Το όνομα της μητέρας του παιδιού είδε το φως της δημοσιότητας, αρχικά από την σελίδα του TMZ.com και ακολούθησαν όλα τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης. Είναι η 50χρονη Μίλντρεντ Πάτι Μπουένα, η οποία εργαζόταν ως οικονόμος/οικιακή βοηθός στην έπαυλη του αστέρα του Χόλιγουντ στο Λος Άντζελες, για μία 20ετία.

Ο Σβαρτσενέγκερ παραδέχθηκε πως είναι ο βιολογικός πατέρας του 13χρονου σήμερα παιδιού, έπειτα από την αποκάλυψη της ιστορίας από την εφημερίδα Λος Άντζελες Τάιμς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις, η Μπουένα έφερε στο φως το παιδί του Σβαρτσενέγκερ μόλις\"\" έναν μήνα μετά τη γέννηση του νεώτερου γιού του, που έχει με την 55χρονη σύζυγό του Μαρία Σράιβερ.

Ο κινηματογραφικός αστέρας και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας πληροφορήθηκε την ύπαρξη του καρπού της παράνομης σχέσης του, όταν το νήπιο είχε αρχίσει να περπατά και έκτοτε συνέδραμε ενεργά τη μητέρα, τονίζουν οι νεώτερες πληροφορίες.

Η Μπουένα, 50 ετών σήμερα, έχει άλλα τρία παιδιά από τον πρώτο της σύζυγο και σήμερα ζει σε ένα μεγάλο σπίτι με πισίνα έξω από το Λος Άντζελες, τονίζει το ΤΜΖ.

Το σκάνδαλο ξέσπασε, έπειτα από πολλά χρόνια επίμονης άρνησης από μέρους του Σβαρτσενέγκερ απέναντι στους υπαινιγμούς, ότι είναι φιλήδονος χαρακτήρας, που συχνά συνευρίσκεται με γυναίκες παρά τη θέλησή τους.

Έκτοτε, η σύζυγός του εγκατέλειψε τον Σβαρτσενέγκερ και το ζεύγος ανακοίνωσε το διαζύγιό του -έπειτα από 25 χρόνια γάμου και τέσσερα παιδιά.

Η ροζ περιπέτεια του υπουργού Οικονομικών της Κύπρου

Στα μπουντρούμια κατέληξε ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Κύπρου, Μιχάλης Σαρρής, ο οποίος συνελήφθη στα Κατεχόμενα από την ψευδοαστυνομία κατά τη διάρκεια γκέι πάρτι, με την κατηγορία ότι υπέπεσε σε ερωτικό αδίκημα για άσεμνες πράξεις και για «σεξουαλική σχέση ενάντια στους νόμους της φύσης».

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, μέλος της παγκόσμιας τράπεζας οδηγήθηκε ενώπιον ψευδοδικαστηρίου το οποίο διέταξε την κράτησή του.

Ο Μιχάλης Σαρρής είναι κατά γενική ομολογία ικανότατος οικονομολόγος και ενδεχομένως ο καλύτερος υπουργός Οικονομικών που πέρασε ποτέ από κυπριακή κυβέρνηση. Διετέλεσε μέλος της κυβέρνησης του Τάσσου Παπαδόπουλου, από το 2005 έως το 2008. Παλαιότερα υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της Παγκόσμιας Τράπεζας, όπου έχει υπηρετήσει για 29 χρόνια. Ο κ. Σαρρής είναι κάτοχος πτυχίου στα Οικονομικά από το London School of Economics και διαθέτει διδακτορικό στα Οικονομικά από το Wayne State University.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Σαρρής συμμετείχε και στις ομάδες εργασίας για την επίλυση του Κυπριακού.
Ο Μιχάλης Σαρρής είχε προταθεί να αναλάβει καθήκοντα υπουργού Oικονομίας και κατά την τρέχουσα, δύσκολη περίοδο, αλλά είχε θέσει ορισμένες προϋποθέσεις. Τελικά στη θέση του υπουργού Οικονομικών επελέγη ο Κίκης Καζαμίας.

Σε μπελάδες μπήκε ο πρίγκιπας Αλβέρτος

Σε θρίλερ εξελίχθηκε ο γάμος του πρίγκιπα του Μονακό, Αλβέρτου με την νοτιοαφρικανή πρωταθλήτρια\"\" της κολύμβησης, Σαρλίν Γουίτστοκ.

Λίγες μέρες πριν την τελετή, οι φήμες ότι ο Αλβέρτος είχε δύο ακόμη νόθα παιδιά κόντεψαν να τινάξουν το γάμο στον «αέρα».

 Η Γουίτστοκ έγινε γνωστό ότι αποπειράθηκε να φύγει για την πατρίδα της τρεις φορές, κάτι που απέτρεψαν οι γαλλικές Αρχές, που κατέσχεσαν το διαβατήριό της, δέκα ημέρες πριν το γάμο.

Πολλοί μάλιστα θεωρούν απόδειξη της ιστορίας αυτής τα δάκρυα της νύφης κατά τη διάρκεια του γάμου, που μεταδιδόταν ζωντανά σε όλον τον κόσμο.

Η δημοσιογραφία της «κλειδαρότρυπας» γνώρισε νέες δόξες…

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook