\"\"Μπορεί να είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του Hollywood, όμως η Charlize Theron εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της στον Piers Morgan, ότι είναι μόνη και χρειάζεται απεγνωσμένα να βρει έναν άνδρα που θα σταθεί στο πλευρό της.

\”Μην τα βγάζεις όλα τα άπλυτα στη φόρα, είμαι μόνη και χρειάζομαι να βρω έναν άνδρα\”, είπε η ηθοποιός στον Morgan όταν εκείνος της ζήτησε να του αποκαλύψει τα ελαττώματά της.

Παρ΄ όλ΄ αυτά για γάμο δεν το σκέφτεται, ενώ δεν είπε κουβέντα και για το χωρισμό της από τον Stuart Townsend πριν από ένα χρόνο.

Αυτό όμως που προκάλεσε τη μεγαλύτερη έκπληξη, τόσο στον παρουσιαστή, όσο και σ’ εμάς είναι η αλήθεια, είναι ότι η Charlize αποκάλεσε τον πρίγκιπα Χάρι «γλυκούλη» και τον αποκάλεσε «καλό παιδί».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη Ν. Αφρική και η ηθοποιός δεν έκρυψε το θαυμασμό της.

«Είναι πολύ καλό παιδί. Λατρεύω τη δουλειά που κάνει στην Αφρική», είπε, ενώ αποκάλυψε ότι πολύ σύντομα θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό στην πατρίδα της.

Όσο για τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Keanu Reeves, η Charlize απαντά:

«Αυτό είναι το πρόβλημα όταν είσαι μόνη και οι φίλοι σου έρχονται για να σε βοηθήσουν και να σε βγάλουν έξω για φαγητό. Τον θεωρώ έναν από τους καλύτερούς μου φίλους. Γνωριζόμαστε από όταν ήμασταν 15 χρονών», είπε, έτσι για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους.

\"\"

Τώρα πότε θα βρεθεί ο Mr. Perfect για τη Charlize είναι άγνωστο. Εκείνη πάντως τον περιμένει πώς και πώς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook