Χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα που – σε συνδυασμό με την ανάδειξη της Δυτικής τάφρου – θα αλλάξει την όψη της συνοικίας της Νέας Χώρας στο όρια με την παλιά πόλη των Χανίων.

Ο λόγια για την ανάπλαση της οδού Πειραιώς η οποία από την οδό Σκαλίδη, οδηγεί στην πλατεία Τάλω και στην Δυτική είσοδο του Ενετικού λιμένα και της παλιάς πόλης των Χανίων.

Η ανάπλαση, με κόστος περίπου 350.000 ευρώ, δρομολογήθηκε από την προηγούμενη και υλοποιήθηκε από την νυν δημοτική αρχή και περιλαμβάνει ανακατασκευή του δρόμου και των πεζοδρομίων καθώς επίσης και τοποθέτηση φωτιστικών κ.α.

Στόχος να αποτελέσει έναν «δρόμο» περιπάτου για τους επισκέπτες και τους πολίτες περιμετρικά των Δυτικών τειχών της παλιάς πόλης.

Και όμως, πριν καλά – καλά «στεγνώσει» το τσιμέντο στα νέα πεζοδρόμια, «κάποιοι» φαίνεται πως εξέλαβαν την ανάπλαση των πεζοδρομίων , ως προσφορά του Δήμου για δημιουργία «χώρων στάθμευσης».

\"\"

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία αναγνώστη του Flashnews.gr, όχι ένα, ούτε δύο, αλλά πολλά αυτοκίνητα και από τις δύο πλευρές , «αξιοποιώντας» μάλιστα τις ειδικές ράμπες για αναπηρικά κ.α. αμαξίδια, ανέβασαν τα οχήματά τους πάνω στα ολοκαίνουργια πεζοδρόμια !!!

Με την «γαιδουρινή» αυτή συμπεριφορά, όχι μόνο «ακυρώνουν» ένα έργο. Όχι μόνο κάνουν την ζωή των ίδιων των περίοικων δύσκολη (δείτε τον ηλικιωμένο στην φωτο), αλλά επιπλέον ορισμένοι αποδυκνείουν πως χρειάζονται έναν «χωροφύλακα» από πάνω τους για να σεβαστούν τους υπολοίπους.

Και μετά, «ψάχνουμε» να βρούμε τι φταίει για την μιζέρια και την κακομοιριά μας.

Flashnews

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook