Ο Νίκος Αναστόπουλος έστειλε σαφέστατο μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του, σε ότι αφορά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ. Ο τεχνικός του Κρητικού συλλόγου, στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου ερωτηθείς για το αν μπορεί να επηρεαστεί το αγωνιστικό τμήμα, απάντησε τα εξής:  

«Στον ΟΦΗ υπάρχει αυτό το αγκάθι αλλά εμείς ως ποδοσφαιρικό τμήμα δεν θα επηρεαστούμε γιατί έχουμε θέσει ως προτεραιότητα την άνοδο και το πώς θα επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που είναι η φυσική της θέση. Θα κάνουμε την δουλειά μας στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά πιστεύω ότι όσο υπάρχει πίστη και διάθεση όλα λύνονται». 

Ο Αλενατόρε αναφέρθηκε και στη μεγάλη νίκη που πέτυχε ο ΟΦΗ στη Ρόδο την περασμένη Δευτέρα ενώ σχολίασε και την δύσκολη αναμέτρηση με τα Τρίκαλα στο Γεντί Κουλέ:  

«Το θετικό είναι ότι μπορέσαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς που είναι και το ζητούμενο γιατί το πρωτάθλημα βρίσκεται σε μια δύσκολη καμπή. Εμένα με ικανοποιεί το γεγονός ότι τόσο με την Καλλιθέα όσο και με τον Διαγόρα είχαμε στο παιχνίδι μας το στοιχείο της δύναμης που χρειάζεται για να πάρεις τέτοια ματς ειδικά όταν παίζεις σε κακούς αγωνιστικούς χώρους. Η σκέψη μας τώρα βρίσκεται στο ματς με τα Τρίκαλα. 

Πρόκειται για μια καλή ομάδα που εκτός έδρας αγωνίζεται με αμυντικούς προσανατολισμούς. Έχουμε κάποια μικροπροβλήματα με τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν οι Κιάσσος, Γιακούμπου , Καμπάνταης και Ρούσεφ και η συμμετοχή τους στον αγώνα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες».


«Δεν κοιτάω τα σερί»

Ο Αναστόπολος έχοντας και τον τίτλο του προληπτικού, προσπάθησε να αποφύγει την ερώτηση σχετικά με το νικηφόρο σερί που πάει να δημιουργηθεί από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα.

«Εγώ δεν κοιτάω τα σερί. Το θέμα εδώ που έχουμε φτάσει είναι ότι πρέπει σε κάθε ματς να έχουμε στόχο τη νίκη και να παίζουμε και καλή μπάλα. Κάθε παιχνίδι πρέπει να το βλέπουμε μεμονωμένα γιατί δεν υπάρχει αύριο. Σε αυτό το κρίσιμο σημείο που βρίσκεται το πρωτάθλημα περιμένουμε από τον κόσμο να μας δώσει μια ώθηση . Ο κόσμος είναι απαραίτητος στο ματς με τα Τρίκαλα και περιμένουμε να δώσει βροντερό παρών».