Ξενάγηση στα Ενετικά Τείχη και στις Πύλες της πόλης του Ηρακλείου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πολίτες και επισκέπτες της πόλης.

Η ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή με σημείο εκκίνησης την Πύλη Αγίου Γεωργίου (είσοδος από Λεωφ. Ικάρου δίπλα στο Δημοτικό Πάρκινγκ) στις 11.00 το πρωί και θα διαρκέσει περίπου δύο ώρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στις Πύλες Αγίου Γεωργίου, Βιτούρι, Μακάσι και Βηθλεέμ.

Σκοπός της δράσης αυτής είναι να έχουν οι πολίτες του Ηρακλείου την ευκαιρία να γνωρίσουν τα Ενετικά Τείχη και τις Πύλες, τη συναρπαστική ιστορία τους καθώς και το πλούσιο εκθεσιακό υλικό που περιέχουν.

Η ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Σωματείο Ξεναγών Κρήτης – Σαντορίνης με συντονίστρια τη ξεναγό κα. Αθανασίου Ειρήνη ενώ η διοργάνωση της δράσης γίνεται από τα μέλη της 1ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Ηρακλείου και την Πρόεδρο κα. Ελένη Κλειδά.

Οι οργανωτές καλούν τους πολίτες που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα και 2810 390114, 2810 390108 μέχρι την Πέμπτη από τις 08.00π.μ.- 15.30 μ.μ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook