Το σημείο G
Η εξερεύνηση του κορμιού σας είναι ο μόνος τρόπος να διαπιστώσετε εάν το σημείο G μπορεί να σας χαρίσει την υπέρτατη ηδονή ή εάν το όλο θέμα δεν είναι παρά μία πλάνη.

Τη δεκαετία του 1940 στη Γερμανία, ένας γυναικολόγος-μαιευτήρας, ο Ερνστ Γκράφενμπουργκ, υποστήριξε ότι είχε κάνει μια ανακάλυψη. Είχε εντοπίσει μιαν άγνωστη, εσωτερική ερωτογενή ζώνη στις γυναίκες που συμμετείχαν στις έρευνές του. Ξεκίνησε τότε μια διαμάχη ανάμεσα στους επιστήμονες σχετικά με την ύπαρξη του σημείου G (το αρχικό γράμμα του ονόματος Grafenburg) στον άνδρα και στη γυναίκα. Είναι σχεδόν βέβαιο πως υπάρχει μια κρυφή περιοχή, σε ορισμένους τουλάχιστον άνδρες και γυναίκες, η οποία, όταν ερεθιστεί, προκαλεί απερίγραπτη ηδονή και οργασμό. Στις γυναίκες είναι γνωστή ως σημείο G, στους άνδρες εντοπίζεται στον αδένα του προστάτη.

Οι παθολογοανατόμοι όμως δεν έχουν βρει έως τώρα το σημείο G (όταν ερεθιστεί μοιάζει με φασολάκι) σε όσες γυναίκες έχουν κάνει νεκροψία. Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν πως το συγκεκριμένο σημείο έχουν μόνο μερικές γυναίκες. Αλλοι φρονούν ότι επειδή το πρόσθιο τοίχωμα του κόλπου είναι πολύ ευαίσθητο, μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να προκαλεί οργασμό. Αλλοι απορρίπτουν αυτές τις θεωρίες ως ανόητες και υποστηρίζουν ότι όλος αυτός ο θόρυβος δημιουργεί σε άνδρες και γυναίκες αδικαιολόγητο συναίσθημα ανεπάρκειας και άγχους. Τελικά, η εξερεύνηση του κορμιού σας είναι ο μόνος τρόπος να διαπιστώσετε εάν το σημείο G μπορεί να σας χαρίσει την υπέρτατη ηδονή ή εάν το όλο θέμα δεν είναι παρά μία πλάνη.

Το Σημείο G στον άνδρα

Το σημείο G στον άνδρα είναι ο αδένας του προστάτη.
Το σημείο G είναι ο αδένας του προστάτη ο οποίος, όπως το αντίστοιχο σημείο στη γυναίκα, βρίσκεται γύρω από την ουρήθρα στον αυχένα της ουροδόχου κύστης. Ο αδένας αυτός παράγει ένα υγρό που κατά τη συνουσία βοηθά την κίνηση των σπερματοζωαρίων προς τον κόλπο. Πολλοί άνδρες υποστηρίζουν ότι η διέγερσή του, πριν από ή κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, οδηγεί σε έναν έντονο οργασμό και σε μια εκσπερμάτωση μάλλον ήρεμη παρά ορμητική. Είναι πολύ δύσκολο να ανακαλύψει κάποιος το σημείο G του, δηλαδή τον αδένα του προστάτη που βρίσκεται μέσα στο σώμα. Ο μόνος τρόπος να τον αγγίξετε, είναι από τον πρωκτό. Η καλύτερη θέση για να τα καταφέρετε είναι να ξαπλώσετε ανάσκελα, με τα γόνατα λυγισμένα και τα πέλματα να ακουμπούν με όλη τους την επιφάνεια στο δάπεδο ή με τα γόνατα λυγισμένα έως το στήθος. Περάστε τον αντίχειρα στον πρωκτό και πιέστε το πρόσθιο τοίχωμα. Θα αισθανθείτε τότε μια στερεή μάζα, μεγάλη όσο ένα καρύδι, τον προστάτη.

Η διέγερσή του

Ακόμα και αν η σύντροφός σας δεν αγγίξει καν το πέος σας, το πιθανότερο είναι ότι και στύση θα έχετε και οργασμό.
Ο πρωκτός είναι ευαίσθητος και καθόλου συνηθισμένος να δέχεται ξένα σώματα, τα οποία είναι μάλιστα στεγνά. Σιγουρευτείτε ότι τα νύχια σας είναι κομμένα κοντά και τα δάχτυλά σας αλειμμένα με βαζελίνη ή κάποια παρόμοια λιπαντική ουσία, προκειμένου να αποφύγετε πιθανό τραυματισμό του. Αν προτιμάτε να σας διεγείρει η παρτενέρ σας, ξαπλώστε μπρούμυτα και αφήστε τη να περάσει το δάχτυλό της στον πρωκτό σας. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, ώσπου να συνηθίσει το δάχτυλο εκεί μέσα, και ύστερα ζητήστε της να ψηλαφίσει το πρόσθιο τοίχωμα, ώσπου να αγγίξει τον προστάτη. Μπορεί τότε να αρχίσει τις μαλάξεις και στη συνέχεια να τον χαϊδεύει πάνω κάτω.

 Ολη αυτή η διαδικασία μπορεί να σας κουράσει και τους δύο, αλλά θα διευκολυνθείτε αν τραβήξετε τα γόνατά σας πίσω, προς το στήθος σας. Ακόμα και αν η σύντροφός σας δεν αγγίξει καν το πέος σας, το πιθανότερο είναι ότι και στύση θα έχετε και οργασμό. Αυτή η τεχνική δεν είναι τόσο «βρόμικη» όσο θα νομίζετε, γιατί, εάν δεν είστε δυσκοίλιος, δεν θα υπάρχουν κόπρανα στο κάτω μέρος του πρωκτού. Η παρτενέρ σας όμως πρέπει ούτως ή άλλος να πλύνει αμέσως μετά τα χέρια της και να μη χαϊδέψει τον κόλπο της, για να μη μεταφέρει μικρόβια. Πολλές γυναίκες προτιμούν να χρησιμοποιούν πλαστικά γάντια μιας χρήσεως, τα οποία προστατεύουν επίσης από τη μετάδοση του ιού του ΑΙDS.


(in.gr health)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook