Η 32χρονη πρωταγωνίστρια του Σεσουάρ για Δολοφόνους και του σίριαλ Κλεμμένα Όνειρα του Mega, μιλάει για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά για τον έρωτα που ζει με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Είναι απαραίτητο για σένα, για να αισθάνεσαι καλά, να βρίσκεσαι σε σχέση;

Μου αρέσει να είμαι μαζί με κάποιον άνθρωπο, αλλά θα πρέπει αυτός να είναι ο σωστός, σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια. Και εγώ θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερή στη ζωή σε αυτό το θέμα.

Ποια είναι τα κριτήριά σου;

Όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο, σου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό που φέρει, αυτό που τον περιβάλλει – αν η αύρα του είναι ωραία, αν είναι καλοσυνάτος, αν έχει χιούμορ, αν έχει θετική ενέργεια. Και, δόξα τω Θεώ, εδώ και δυόμισι περίπου χρόνια βλέπω έναν άνθρωπο δίπλα μου που αυτό ακριβώς αποτυπώνει η εικόνα του. Είμαι καλά και νομίζω ότι αυτό παίζει το σημαντικότερο ρόλο στις σχέσεις: Το να αισθάνεσαι καλά με τον άνθρωπο που επέλεξες να είσαι μαζί του, με αυτόν που σε μαγεύει κάθε ώρα και κάθε στιγμή.

Το παιδί με τον Γιάννη πότε θα έρθει;

(γελάει) Δεν ήμουν ποτέ της άποψης «να κάνω παιδιά, να παντρευτώ», αν και οι φίλες μου πάντα το έλεγαν. Πριν από μερικά χρόνια αισθανόμουν αυτό το σφίξιμο του «όταν θα κάνω παιδί…», αλλά τώρα δεν το νιώθω. Αν συμβεί, θα το χαρώ, αλλά δεν είναι κάτι που σχεδιάζω ούτε το προγραμματίζω. Από την άλλη, τα τυπικά του γάμου δεν μου αρέσουν, τα βαριέμαι λίγο – χωρίς να σημαίνει ότι τα απορρίπτω. Εξάλλου, τα παιδιά αλλάζουν τη ζωή σε έναν άνθρωπο, όχι τα νυφικά και οι εκκλησίες.

Ο Γιάννης έλεγε στο People, πριν από δύο μήνες, ότι δεν θέλει να διατηρεί επαφές με τις πρώην του. Εσύ το συμμερίζεσαι;

Ναι. Θεωρώ ότι δεν είναι εύκολο, γιατί φέρνεις σε δύσκολη θέση τους ανθρώπους που υπάρχουν εκείνη τη στιγμή δίπλα σου. Αυτό που έχεις ζήσει –όσο όμορφο και αν ήταν– περνάει στο παρελθόν, παρόλο που μπορεί να σε έχει στιγματίσει ή να υπάρχει μέσα σου. Εννοείται πως δεν διαγράφεις τους ανθρώπους –γιατί όλοι οι άνθρωποι μπορεί να χρειαστούμε κάτι–, αλλά θεωρώ ότι δεν μπορείς να έχεις τους πρώην σου στη ζωή σου. Ούτε καν ως φίλους. Νομίζω πως δεν γίνεται, παρόλο που συνεχίζεις να τους αγαπάς.

Θα συγχωρούσες ποτέ την απιστία;
Όχι. Δεν μου έχει συμβεί βέβαια ποτέ για να σου πω τι θα έκανα. Ή μπορεί να έχει συμβεί αλλά εγώ να μην το έχω μάθει. Δεν θα μπορούσα, λοιπόν, να συγχωρέσω την απιστία, γιατί είμαι άνθρωπος που μπορώ να προσπεράσω, αλλά όχι να ξεχάσω εύκολα.

Είσαι συντηρητική ως χαρακτήρας;

Ναι. Μου αρέσει να είμαι μαζί με έναν άνθρωπο, να είμαι καλά κι ευτυχισμένη, να μη δίνω δικαιώματα –ούτε και εκείνος να μου δίνει–, θέλω να φροντίζω να είμαι πάντοτε εκεί για εκείνον αλλά, αν όλα τελειώσουν, τότε τελείωσαν.

Θα έκανες κάποια πράγματα για να ανανεώσεις τη σεξουαλική σου ζωή;

(γελάει) Θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαι βαρετή σ’ αυτόν τον τομέα!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook