Την Παρασκευή 23-12-2011 ολοκληρώθηκε η προμήθεια και διανομή τροφίμων εκ μέρους του Δήμου Ηρακλείου ως ένδειξη αλληλεγγύης σε συνανθρώπους  μας που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση. Περισσότερες από 2.500 οικογένειες παρέλαβαν τα τρόφιμα που αγόρασε ο Δήμος (κοτόπουλο, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, γάλα, ζάχαρη, αλεύρι, ψωμί), αλλά και όσα συγκεντρώθηκαν από τις προσφορές των συμπολιτών μας (κηπευτικά, κονσέρβες, ζυμαρικά, παξιμάδια κ.λπ.), ώστε να εξασφαλίσουν το γιορτινό τους τραπέζι.

 Την καθιερωμένη αυτή προσπάθεια του Δήμου Ηρακλείου, που δαπάνησε 20.000 ευρώ,  ενίσχυσε πλήθος κόσμου που προσέφερε τρόφιμα, αλλά  και οι εθελοντές που συνέβαλαν στην ταξινόμηση και διανομή τους.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους όσοι προσέφεραν, απλούς πολίτες, τον Όμιλο ΚΡΗΤΗ TV για τη μεγάλη πρωτοβουλία και προσπάθεια που έκανε, την εκπαιδευτική Κοινότητα, τους παραγωγούς λαϊκών αγορών, τους εθελοντές πολιτικής προστασίας, τους Μινοΐστας, τους Προέδρους και τα Μέλη των Συμβουλίων των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων, τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς «Θεία Κλαίρη» και «Μαριλού», αλλά και τις εταιρείες: ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΜΜ. Κ. ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε., Αρτοποιία ΤΣΑΤΣΑΚΗΣ Α.Ε. και την «ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ».

Ο Δήμος Ηρακλείου θα συνεχίσει την προσπάθεια αλληλεγγύης και έμπρακτης συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας που πλήττονται στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook