Διεθνής αστυνομική επιχείρηση με στόχο την εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος εμπορίου ναρκωτικών διεξήχθη χθες σε πέντε βαλκανικές χώρες, το Μαυροβούνιο, τη Σερβία, την Κροατία, τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη και την Αλβανία.

Το οργανωμένο κύκλωμα διακινούσε τη ναρκωτική ουσία σκανκ, από την Αλβανία μέσω του Μαυροβουνίου στην περιοχή της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης με τελικό προορισμό την Κροατία.

Κατά τη διάρκεια της διεθνούς επιχείρησης με την κωδική ονομασία «Τρίο» συνελήφθησαν 57 άτομα στη Βοσνία – Ερζεγοβίνη και στο Μαυροβούνιο και κατασχέθηκαν 350 κιλά σκανκ, δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας, Μίρνα Σόγια.

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στα Τίρανα για συμμετοχή στο διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Τα ονόματα των συλληφθέντων στην Αλβανία δεν γνωστοποιήθηκαν, όμως σύμφωνα με εκτιμήσεις πρόκειται για άτομα του υποκόσμου στα Τίρανα.

«Οι αστυνομικές δυνάμεις πολλών χωρών της περιοχής με πρωτοβουλία της αστυνομικής διεύθυνσης του Μαυροβουνίου, υλοποίησαν, μετά από έξι μήνες προετοιμασίας, την επιχείρηση με στόχο την εξάρθρωση κυκλώματος εμπορίας σκανκ στην περιοχή των Βαλκανίων», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας του Μαυροβουνίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook