Άδικη ταλαιπωρία για τα καπρίτσια μιας συμπατριώτισσάς τους υπέστησαν έξι νεαροί Βρετανοί τουρίστες στην Κω, οι οποίοι κατηγορήθηκαν για τον ομαδικό βιασμό και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Το «θύμα» ομολόγησε τελικά πως δεν επρόκειτο για βιασμό, αλλά για… όργιο που έγινε με την θέλησή της!

Η 22χρονη Αγγλίδα είχε καταγγείλει την περασμένη Τετάρτη στο αστυνομικό τμήμα Ηρακλειδών ότι οι ομοεθνείς της την παρέσυραν στο διαμέρισμα, όπου διέμενε ένας 19χρονος και εκεί την βίασαν οι τρεις, ενώ οι υπόλοιποι παρακολουθούσαν χωρίς να επέμβουν! Η καταγγελία της οδήγησε στην σύλληψη των τεσσάρων, ηλικίας 19, 21, 22 και 24 χρόνων, οι οποίοι εντοπίστηκαν στην Καρδάμαινα, ενώ για τους άλλους δύο που είχαν ήδη αναχωρήσει για την πατρίδα τους ενημερώθηκε η Σκότλαντ Γιαρντ!

Ωστόσο, τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε η 22χρονη Βρετανίδα δικαίωσαν τους φερόμενους ως δράστες που δεν έπαψαν στιγμή να διαμαρτύρονται, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη βιασμού!

Η "βιασθείσα" κλήθηκε στην Ασφάλεια να δώσει νέα κατάθεση και τότε ομολόγησε ότι με τη θέλησή της είχε ερωτική επαφή με τους κατηγορούμενους, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι. Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο για την νεαρή τουρίστρια, σε βάρος της οποίας σχηματίζεται δικογραφία για ψευδή καταμήνυση!